Många nyanser av blått.

 
Ni har säkert sett nog av skrinnbilder vid det här laget. Men det är länge sedan jag har haft tillgång till kameran i dagsljus och därför det känns roligt att knäppa lite bilder igen.
 
 
Mår du bra av det här? frågade Celine när vi skrinnade hand i hand i samma spår som i förrgår. Ja, det här gör mig ännu friskare, svarade jag. Och jag hoppas i smyg på att mina vårdagar inte kommer att fyllas upp helt av vikarietimmar, utan att jag ska ha en morgonstund eller eftermiddagsstund lite här och där, då jag ska kunna träna själv.
 
 
Halvvägs mötte vi både snöfallet och morfar. 
 
 
Det blev både snålskjuts och abborrfiléer på köpet. 
 
 
De andra var också med, men de jagade mest en boll. Och snart är det bättre skidföre än skrinnföre, men omväxling förnöjer väl.
 
 
Frisk blir man också av havtorn. På tal om frisk (bortsett från min hudhälsa), var vi så friska 2016 att det knappast ska sägas högt. Och nu i influensatiderna har knappt någon av oss ens behövt dra upp snoret. Men jag hinner säkert äta upp mina ord ännu. Kanske livet förstår att balansera upp sig själv ibland.
4 kommentarer
Anonym

Blir så avis och imponerad av bilderna. Sånt härligt och naturligt uteliv ni har med barnen. Jag vill också åka skridskor, nuuu!
Men bor i Uppsala så jag får vänta och hålla tummarna att usen lägger sig nu. Tack för inspiration!

Svar: Tack! Det är inte många dagar per år som det brukar vara möjligt att åka på havs- och sjöis - säkert med barnen, så därför har vi minsann passat på nu. Vi har inte mer än en centimeter snö på marken heller, så det är egentligen den enda vinteraktiviteten vi kan göra. Hoppas att du också hinner ut på en tur eller två :)
Eva - Kakkakaffe

Elisabet :)

Underbara bilder! Tänk vad ljuset är viktigt för att vi ska må bra. Särskilt den här tiden på året. Blir själv lycklig ända ner i tårna de dagar solen skiner.

TIDSTJUVEN

Vackert!

Mia

Det verkar så otroligt kul att "vildskrinna", inte bara på nån rink... men jag är en sån landkrabba att jag knappt vågar mig ut på isen om det inte redan är bilar ute och kör där... Har du några goda råd? :)