Poppat up.

 
När galateamet flyttade ut från Vasaesplanaden 6, flyttade vi in. Och när vi flyttar ut, flyttar Malin in. (Disponenten funderade om det där med bloggar faktiskt var såhär bra och effektiva.) I fredags fixade jag skyltfönstren på mina håltimmar (i morse hade det mesta rasat ner, dåligt jesustejp). Syster Anna ville till all lycka klippa bokstäver - sånt pynjas skulle jag aldrig orka med.
 
 
Sen for vi ner till Pargas på Suveräna Svärmors 50-års fest. Mest bråttom som vanligt och Ikea på 75 minuter, varav 30 minuter i kö, en söndagseftermiddag före jul är en merit i sig. "Hur kan barnen ha så mycket energi?" frågade folket på festen, när de gick an i 120. Det är ett släktfel från två håll, svarade jag och nickade mot farmor som firade med att bjuda alla sina vänner på en jumppaeftermiddag. Jag har i och för sig inte så mycket energi för tillfället, men jag står mig i alla fall.
 
 
Det var dock ingen Stadiumrusning hos oss idag, haha. Mest vällde det ner slask i väldiga mängder och det var skönt att i lugn och ro få ställa i ordning allt som vi inte hann i fredags. Dessutom har vi haft försenade leveranser på grund av poststrejken, men förhoppningsvis reder sig all postgång nu inför jul.
 
 
Vi håller alltså till här, fram till den 12.12. Från måndag till fredag håller vi öppet 11-18 och på de två lördagarna 10-15. Tanken är att vi ska pussla ihop tiderna med Thomas, plus att Sara ska hjälpa oss några dagar. Jag har till all lycka exakt 50 meter från jobbet på andra sidan gatan.
 
 
Vi kommer att ha specialpriser på vissa produkter, som bara gäller i vår pop-up-butik. Dessa varierar lite från dag till dag.
 
 
Vi hoppas jättemycket att det ska bli en bra vinter i år med mycket skidåkning. Tio gånger hellre än byxben som droppar och sandiga handskar.
 
 
För då kan det finnas skidor i paketet.
 
2 kommentarer