Prova på.

 
I över tre års tid har Isbjörnarna figurerat här på min blogg och troget stått som vår samarbetspartner. Lika troget har vi använt kläderna och det konstaterade jag allra minst när jag satte ihop detta kollage - jag hade kunnat sätta ihop ett tiodubbelt så stort kollage och ändå haft bilder över. Och den gröna overallen - den går nu mot sin fjärde vinter. Det var med den Marius började och nu får Sindre inleda vinter fyra med den. Och ute har verkligen de här barnen levt, till och med i minus 27.
 
I samma samarbetsanda kan vi därför nu ha en unik PROVA ISBJÖRN-kampanj under hela oktober månad och erbjuda 30 procents rabatt på hela sortimentet i vår butik Polkuped (vi kan också fixa sådant som inte finns med på vår egen hemsida). Och är det någon produkt jag rekommenderar mer än någon annan, så är det vinterhalaren - som påpassligt nog blev utvald till årets Premiumoverall 2014 idag - precis som ifjol. Men oberoende testresultat (jag menar - det finns ju också andra bra!), finns det mycket miljö- och hållbarhetstänk bakom björnmärket men även också en tanke att uppmuntra barnen att vara fysiskt aktiva och utomhus mycket - och den tanken stöder jag ju själv av hela mitt hjärta. (Det finns dock inte alla färger av alla storlekar kvar, men ganska bra ändå. Och fråga, om det är något som är oklart.)
 
Jag ville aldrig att sommaren skulle ta slut i år. Nu väntar jag i stället bara på att få göra vinterns första slalomåk med ungarna. Tänk att vi får ha fyra olika årstider.
3 kommentarer