Att vinna på tre.

Igår när vi kom hem från Pargas, väntade en stor hög med cyklar på oss under lönnen. Det betyder att vi nu nästan har fulla lager och att leveranserna från oss sker supersnabbt.
 
Puky har nog haft en bra vår. Så bra, att vi många gånger fått rulla tummarna, hoppa jämfota och tålmodigt irritera oss över nääär ska leveranserna ska komma. Det har varit slut och försenat omvartannat och det har känts som om vi legat ett steg efter hela tiden. Fast det egentligen är ett lyxproblem att få sälja slut på någonting och ha kommit så långt att vi kunnat skapa oss ett jobb kring företaget - det är en skön motvikt till allt bortajobb som Thomas har gjort - att kunna jobba hemma i sitt eget vardagsrum, även om det känns som jobbet cirkulerar kring oss hela tiden.
 
Men nu har vi för en gångs skull så bra koll i lagret, att vi ska kunna tävla ut inte bara en, utan tre vinster! En för varje socialt medium. På instagram håller vi på och får ett snyggt album av alla hashtaggade polkuped-bilder men vi vill gärna ha fler - så bland alla bilder som redan är taggade eller taggas med #polkuped, kommer vi att lotta ut en valfri cykelhjälm (om man vill är det helt okej att tagga fler bilder, vilket också betyder fler chanser).
 
Vill man å andra sidan vinna en sparkcykel i den största modellen (3 år +), ska man gå till Facebook och gilla tävlingsinlägget som finns där.
 
Den tredje vinstchansen finns här på bloggen. Genom att kommentera detta inlägg, får man en lott till att vinna en blå balanscykel i den minsta modellen (ca. 2 år +) och med det finns det tre olika möjligheter att vinna - i valfritt forum.
 
 
 
372 kommentarer