En bra jacka.


Gravidjackan jag köpte av Snigeln Harald är inte särskilt avslöjande och våra stackars grannar är fortfarande högst ovetande om att tempot här uppe på andra våningen kommer att skruvas upp ytterligare. I övrigt har jag tyckt väldigt bra om jackan (Polarn och pyret) och det allra bästa har varit de enorma fickorna som gjort att jag inte behövt släpa med mig någon skötväska, utan alla nödvändigheter har med lätthet rymts i fickorna.
13 kommentarer
Almas mamma

Jag har den också i storlek XS, men det börjar nog bli trångt för min del. Och kulan kan man absolut inte ta miste på :) Hoppas bara att den ska kunna gå runt mig dehär sista veckorna. Men som du skriver, den e skitbra! Kommer använda den efter graviditeten också som vanlig jacka. Min går iaf att ställa i midjan, och vinterfodret går att ta bort. Vet flera som har den fastän de är ogravida. Superpraktisk på alla vis!

Eva - Kakkakaffe

Den här är faktiskt M. Skulle jag ha köpt ny, så skulle jag nog ha tagit en storlek mindre, men min tanke var också att det skall rymmas en bebis i sjal UNDER jackan sen. Vet inte om det funkar, men hoppas det. Och ja, man kan ju använda den på våren också - det hade jag glömt bort!

Agnieszka-2barnsmorsan

Även jag har haft en sån jacka, verkligen toppen!

Petra

den är guld!!

C

Om int d funkar med bebis under så kan jag låna den ;) Börjar bli tajt..

Camilla

Menar du att nyfikna granntantligan inte vet om att det kommer att finnas en bebis till i grannskapet inom bara några veckor!? Tänk den som fick vara en fluga uppe i taket där när de en efter en börjar sätta förmiddagskaffet i vrångstrupen sen när ni dyker upp med bebis nummer tre. :) Heja heja er!

Du är faktiskt förvånansvärt liten och smidig för att vara höggravid för tredje gången. Snaaart är det dags!

Pia J

Äsch, o jag som tänkte fråga om du vill sälja den! Men jag antar svaret är nej där..?

Jenny

Har samma jacka, tycker också den är super! Tyckte den var aningen dyr när jag köpte den men har sett att andrahandsvärdet är bra på huuto :)

Eva - Kakkakaffe

Camilla:

FAN. Nu var vi avslöjade. Vi var på café på stan på eftermiddagen och vem kom inte och satte sig bordet bredvid oss om inte granntanten? "OJ, har du sådär rund mage?" frågade hon. Fast jag iddes inte säga att det bara är ett par veckor kvar;) Det lär höras när hon kommer hem och samlar de två andra kärringarna till marthamöte. Det hade varit sååå tufft om vi bara hade kommit hemkånkades på en bebis och det inte hade vetat någonting - de som står i trappuppgången och skvallrar var och varannan kväll.Pia:

Såtillvida att det funkar med sjal under så säljer jag den inte, än. Men det märker jag ju ganska snabbt isåf. Ska ha dig i åtanke. Annars säljer jag den först till nästa höst.

Malin

Helt underbar blogg! Du verkar ha ett helt superkul liv med otroligt fina ungar! Önskar dig lycka till med framtiden! :)Ett dunderpluss för att du är finlandssvensk! (Är själv Närpesbo)

FotografOLIVIAOLSSOn

Bor du i hälsingland?

Eva - Kakkakaffe

Malin:

Hej Närpesbo. Och vi har faktiskt ett rätt skojigt liv - om än något kaotiskt emellanåt. Puss på dig själv! =)FotografOliviaOlsson:

Näpp. Hurså?

snigelnharald.blogspot.com

Vad roligt att du gillar den! Och nu fick jag också svaret till varför min besökskurva fått fnatt, hehe. Tack för länkningen. :)