Skiftbyte.

Min man tar bilen och sticker bort för en vecka imorgon. Därför kom världens bästa momma på tåget ikväll och ska hjälpa mig med det milda kaoset i några dagar. Hon hade med sig rosa tulpaner och tre Fazers blå och jag tror jag måste vänta några dagar till innan jag hoppar på sockerstrejken.
6 kommentarer
Morzan

Om jag vore du skulle jag säkert vänta med sockerstrejken tills Sindre sover bra nätter. Känner så bra igen behovet av lite Fazers blå då allt känns trött och hängigt.Och på tal om Levi så bör du inte titta på dom senaste bilderna på min blogg, ifall du bestämmer dig för att bli hemma alltså ;)

Hanna - mamma till ღNeoღ

härligt att mormor rycker in när gubben "flyr" ^^

Eva - Kakkakaffe

Morzan:

Hehe, om du säger det så. Nä, men jag ska nog hoppa på före det går överstyr. För det är inte okej att äta godis alla dagar.Och nej, dina bilder väckte inte alls något Lapplandsbehov - så fantastiskt fint ni såg ut att ha haft igår!Hanna:

Jaa, vart skulle vi ta vägen utan min mormor.

Eva B

Härligt att ha en Momma som kan komma och hjälpa till.

AlmaEllamamma

Lyx med en sån mommo, du behöver nog lite få lite avlastning!Vet du ännu något om sjalrabattgrejen ännu? Blir det något?Eva - Kakkakaffe

^

Jag väntar och väntar på att de ska få den sista infon åt mig. Den där ägaren låg i magsjuka förra veckan, men jag har varit på dem flera gånger. Jag har inlägget färdig sedan länge, men börjar bli smått less på att vänta. Det som vi väntat på är att de ska få sjalförrådet uppdaterat, fotograferat och upplagt på deras hemsida och de gjorde de i lördags, så jag tycker att det borde vara nära.