Bröllopstårta - check!

Bild lånad från www.bergwall.fi

Bara sådär idag beställdes tårtan till bröllopet. Ända från Jakobstad. Från vår goda väns föräldrars bageri. Ett bestyr mindre att fundera på (förutom önskemålen hur vi vill att tårtorna skall se ut då förstås).

I övrigt är inbjudningskorten påväg till Sverige, med vår privata bröllopsplanerare Josefin (där hon studerar), för en sista finslipning före de skall skickas ut. Menyförslag ligger hos kocken och jag letar klänningförslag åt tärnan och mina systrar som en galning på nätet (utan större framgångar). Så visst går det framåt med bröllopsförberedelserna - i sakta mak.
8 kommentarer
Anette

Så kul! Håller på att planerera bröllopsmässan, som ordnas i Jakobstad till helgen. Där kommer att finnas både nya, moderna skapelser och traditionella tårtor. Vi kan återkomma, när vi har bilder att visa därifrån. Ha en bra vecka!

Eva - Kakkakaffe

Det låter bra det. Ni har att göra den kommande veckan då hör jag. Vi återkommer lite senare då.

Jeanette

Om du söker fina klänningar kan jag rekommendera två butiker i Helsingfors, Stilissima (www.stilissima.fi) och Niinatar (www.niinatar.fi)Båda har helt ljuvliga klänningar i varierande budgeter.

Eva - Kakkakaffe

Tack Jeanette för länkarna. Vad vet du om utbudet i de fysiska butikerna? På nätet fanns det ju hur många fina klänningar som helst, men det stod att många var beställningsklänningar och det skulle ta 3-4 månader för leverans och det hinner inte vi med. Tänkte om man skulle ta en tripp ner till huvudstaden någon dag...

Cissi

Hej! Sitter själv och letar brudtärneklänningar som bäst, ska vara tärna på ett bröllop i vasa i sommar. Vi fundera beställa från http://www.lightinthebox.com eller www.wedding.sh. Jag beställde själv en årsfestklänning ifjol från Kina och den var så fin. Priserna tycker jag är helt suveräna:)

Eva - Kakkakaffe

Hej Cissi!

Åååh, vad kul att du har blogg!Och priserna är ju onekligen suveräna! Man får väl räkna med eventuell tull från USA, men ska sätta mig ner ordentligt ikväll och titta. Underbara klänningar. Tack!

milla

http://shopindream.com/

detta är en sida som jag förstått är popp att beställa från;) å va ja förstått då man läser på BT, så bara man ber dem skriva ner värdet på paketet så är det sällan nån hamnar på tullavgift.....Eva - Kakkakaffe

Oj, gud. Nu räcker det:) Nu blev det ju i stället ett nytt problem; vilka?! Men tack alla så mycket för hjälpen!!!