Jullovsfysik.

ÄNTLIGEN ÄR JULLOVET SLUT! tycker vi nog alla hos oss. Jag började i och för sig jobba i torsdags men i och med att Thomas for till Östersund i veckan, innebar det två dagars pusslande för att få ihop dagarna. Och då har vi ju haft lyx jämfört med många andra, som fått pussla mer eller mindre hela det rekordlånga jullovet.
 
Jullovet kom som en mycket välbehövlig break - men efter att ha känt sig som mattant i tre veckor, ska det bli oerhört skönt när någon i alla fall lagar lunch åt dem igen. (Dom äter ju f-n hela jäkla tiden!) Dessutom har vi inte förunnats med legobyggande, ritande, läsande, pysslande, stillalekande barn - vilket kan vara frustrerande då man ens någon gång skulle vilja lägga sig på soffan med den där boken. Dessutom införde vi ipadförbud och paddavvänjning - vilket utföll mycket väl och var mycket välbehövligt - men det tog bort den enda lugna, tysta stund som brukade finnas.
 
Nåväl. Det här jullovet bringade inga stora händelser och utsvävningar med sig, vilket i och för sig var ett medvetet val. I stället har dagarna handlat om försök till återhämtning, mycket frisk luft och fysisk aktivitet. Och där blev bara jullovet bättre och bättre, så vädret skärpte till sig rejält och vi fick rejält med vinteridrott den sista veckan. Jag hade egentligen bara ett mål med jullovet och det var att motionera någonting varenda dag - och jag tror att jag klarade det.
 
 
Vi promenerade
 
 
 
 
Vi skidade
 
Vi skrinnade både på sjön, havet och i rinken
 
 
Barnen cyklade Puky
 
Marius tävlade
1 kommentar
Johanna

Såg dej och barnen igår men vågade inte komma fram och hälsa. Vilken fart på sidorna han hade, Marius! :)

Svar: Jamen, du skulle ha kommit! Tycker det är skoj, när folk kommer fram och säger hej!
Eva - Kakkakaffe