Tre bloggtips.

Idag ska jag för omväxlingsskull bidra med tre tips på - för mig ganska nya bloggar - som fångat mitt intresse den senaste tiden.
 
1. KATTA - Bucketlife.se
Jag hittade till denna blogg genom att skribenten i fråga kommenterade på min blogg. Jag fastnade sedermera för bloggen, eftersom den är en lagom mix av olika ämnen, den har ett bra språk, den är layoutmässigt snygg och så är den kryddad med både "lev mer"-tänk, friluft och äventyr. Och så är fotona snygga. Ett bra paket helt enkelt.
 
 
2. Ulrika - Kompassen
Ulrika är en Sevendays-bloggare. En österbottning bosatt i Sverige, friluftsmänniska och beteendevetare. Även om många av Ulrikas inlägg kopplar till friluftsliv, varvar hon dem med intressanta inlägg om psykologi, välbefinnande och hållbar livsstil. Ulrika har även skapat en utmaning åt sig under 2016, och eftersom jag själv går igång på utmaningar, följer jag hennes framfart med intresse.
 
3. Pezsi - Jessica Edström
Det är är säkert det mest otippade tipset som förekommit i min blogg och jag hade aldrig någonsin kunnat tro att jag skulle tipsa om Jakobstadsblondinen som fläker ut sig halvnäck till höger och vänster. Men så kom jag plötsligt ihåg att jag läst om att hon skulle göra en långvandring och blev nyfiken. Och aldrig hade jag någonsin kunnat tro att denna kvinna skulle sätta av på en pilgrimsvandring på hela 2050 km (!!!), alldeles ensam med minimal packning - mycket som hon hade köpt billigt och i all hast. Hennes tre månader långa vandring finns i hennes resekategori men här finns ett inlägg om frågor kring hennes Camino. Just nu har Jessica påbörjat ett nytt äventyr och befinner sig i Panama. Hon uppdaterar mest på Instagram, men fortfarande kvarstår fascinationen kring henne som person - en verklig kameleont.
 
Bubblare: Min Facebooksida. Lätt att få uppdatering om nya inlägg och ibland också tips och information om andra små ting,
2 kommentarer
Katta - Bucketlife

Men vad fint, tack så mycket för de orden, de gör mig jublande glad och varm! Vilken hedersomnämning!

Ulrika

Åååh, instämmer med Katta - jag känner mig riktigt hedrad! :)
Sen inser jag även att jag kanske borde göra ett inlägg om att jag faktiskt flyttat tillbaka och numera är Österbottning igen! ;)

Svar: Haha, det var det jag inte fick ihop - att du var här hela tiden, men ändå hade ditt liv i Sverige - för du var ju trots allt i Sverige igen helt nyligen också ;)
Eva - Kakkakaffe