Att förena nytta med nöje.

 
Idag har jag umgåtts med Caroline (och hennes man och barn). Caroline var min livlina i Jyväskylä och hon är även gudmor till vår förstfödda. Lika som jag är gudmor till deras Linnea. Det var skönt att få sitta ner en lång stund och bara prata i lugn och ro och varje gång jag får tillfälle att göra det, inser jag hur mycket jag saknar att träffa vännerna i vardagen.
 
 
 
Det blir tyvärr väldigt lite vänskapstid i vardagen nuförtiden. Alla lever vi ett hektiskt vardagspussel med dagis, jobb, läxor och kvällsaktiviteter och lika klubbade är vi förmodligen alla när klockan blir nio på kvällarna. Själv är jag också så fylld på människor, ljud och oljud (speciellt efter att ha lyssnat flera timmar på tjugo pompande basketbollar i en ekande jumppasal timmar i sträck), pratande och lyssnande, att jag helst skulle vilja stänga in mig i en mörk tyst skrubb när jag kommer hem om dagarna. Under en dag ska så många beslut göras och små (och stora!) bekymmer lösas, att huvudet är alldeles tomt klockan fyra på eftermiddagen. Och även om jag knappast är ensam om att känna lika, känns det jättedumt att inte hinna - eller orka, ägna sig åt dem som också delar väldigt mycket energi och glädje i gengäld.
 
 
Vi förenade också nöjet med nytta. Jag fotograferade barnen - de lekte - och vi fick nya produktbilder till butiken. Det är roligt och lätt att fotografera ungarna samtidigt som de får göra saker de tycker om.
 
 
 
Vi har alltså en hel del nytt (eller relativt nytt) i butiken: klätterstege, ringar med rep, trapets och klätterrep som är lätt att byta sinsemellan, då sakerna fästs i samma typ av trapetskrok.
 
 
Jag vet inte om jag kan välja någon favoritpryl själv - och jag tror inte ungarna heller kan då de olika sakerna är roliga på sitt sätt. Kanske är ändå gymnastikringarna de som vinner, även om jag tycker både repstegen och trapetsen är snygga och välgjorda där de hänger. Starka i kroppen blir de oavsett redskap.
 
 
 
Att klättra upp till taket är lätt som en plätt, tycker Sindre.
 
 
Och Carolines nya fina hus passade till på köpet perfekt som fotograferingsplats, då ljusinsläppet är fantastiskt.
 
2 kommentarer
Petra

Tänk om man hade en jumpasal hemma :D Lampan till cyklen uppskattades av pappan!! men att den var laddbar med usb hade jag missat men låtsades som att jag läst på allt om den !!

Katta - Bucketlife.se

Wow, vilka fina och härliga produkter, blev helt kär! Nu sitter jag och lurar på om en hinner köpa såna i julklapp :)