Årets företag.

Vi ger vårt varmaste tack för alla nomineringar, röster och hejarop. Till alla bloggläsare, kunder, gillare, inkikare och särskilt till vår stora skara stamkunder. Det finns många fenomenalt duktiga företagare i vårt Svenskfinland och framförallt i Österbotten som knegar på dag efter dag, veckorna, månaderna och åren igenom. Som brinner för vad de gör fastän det ofta är hårt och tufft. Att bli uppmärksammad med ett sånt här fint pris, är därför ett värdefullt kvitto på att vi jobbar på rätt väg, samt att det ger ytterligare motivation.
 
 
 
  • Det var en suveränt fin galatillställning igår. All heder åt galateamet som hade roadat ihop hela festen. Det var genomtänkt, smidigt och underhållande.
 
 
  • Det var insikternas gala. Sällan har jag känt mig så gammal i ett sällskap - samtidigt som det är intressant hur en så stor och varierad skara människor kan samlas kring ett gemensamt intresse där presentationerna oftast är onödiga. Tack vare att man känner de andra via bloggarna kan man gå rakt på sak i stället för att inleda med trevande frågor. Jag slog mig snabbt samman med Malin, Caj och Amanda. Och Linn, Nadia, Anna-Lena och Linda. Kände oss som Old Ladies bland alla unga, snygga och glittrande pinglor. Jag som i sista stund hittade mina gamla, skruttiga pumps under bakbänken i bilen. Så trött, så trött.
 
 
  • Inte ens klänningen hade jag behövt fundera på. Lägg namnet Emmalottadesign på minnet eller följ henne på Instgram. Hon funderade ut och sydde en klänning åt mig i all hast när jag funderade på hur jag skulle kunna gå på gala utan att frysa ihjäl. Dessutom gjorde hon en tjock underklänning åt mig i bomull. Handsytt, inhemskt hantverk känns speciellt idag bland alla billiga, massproducerade plagg och Emma lyckades sy en klänning åt mig som jag kommer att kunna använda vid många tillfällen framöver. Ung Kokkolakvinna med stor potential alltså.
 
  • Det här skulle jag ha velat svara på frågan "Varför tror du att det går så bra för er?" som jag fick på scenen (jag var inte fullt så analytisk just då): "Jag tror vi har hittat en nisch som både är viktig och aktuell. Vi är väldigt måna som produktval samt kvalitetskoll, vilket gör att vi har sällsynt lite reklamationer och missnöjda kunder. I stället får vi mycket feedback om barns rörelseglädje och motivation - vilket är just det vi vill förmedla. Dessutom är vi användare av princip alla produkter själva, vilket gör att vi både vet vad vi säljer och vad de håller för. Vi har även ett äkta intresse för och mycket kunskap om barns fysiska aktivitet, vilket gör att vi inte behöver "sälja oss" in på marknaden - för oss räcker det långt att dela med oss av våra egna erfarenheter - som i sin tur inspirerar andra. Vi har också tre ivriga och energiska medhjälpare som är en viktig del av företaget och som fungerar som inspiration för oss föräldrar. Utan dem hade vi inte behövt fundera på vad man ska göra av med barns outsinliga överloppsenergi.
 
  • Vi hade egen efterfest med Malin & Caj, Amanda och hennes syrra. Det enda kriteriet vår efterfest skulle ha, var mat samt lugn och ro. Jag hade varit på hälsokunskapskurs hela fredagskvällen och hela lördagen (och hann bara hem från Vasa och vända i snöyran före jag fick åka igen) och var lagom mör i kroppen.
 
  • Idag lider jag dock av hudbaksmälla och hoppas bara genomlida dagen. Det kliar så obeskrivligt mycket och jag drar pennor, korkar och allt vad som kommer i min väg genom huden. TIll all lycka är det första natten denna vecka som jag har lyckats sova.
 
  • Nu ska vi ladda för Polkuped Pop-Up i Vasa 30.11-12-12 på Vasaesplanden 6. Vi ses där!
 
 
4 kommentarer
Nina

Fina Eva! Har följt dej och din blogg i flera år och nu också ditt instagramkonto där du starkt delar med dej av din hudkamp och -resa. Jag tror inte du vet, eller jag hoppas, hur stark och inspirerande du är - värd alla diplom! Sänder över läkande tankar och så mycket värme jag kan, keep up ❤️

Petra

Grattis till vinsten! Väl värt!

Pia

Grattis! Ni är värda det. Och din klänning är jätte snygg.

Nadia

Skulle ha varit skoj att hinna umgås ännu mer. Det gick riktigt ok att snacka på Plan B men Fondisk skulle ha varit bättre. Next time! Grattis än en gång o hoppas du får må bättre snarast! Ska komma förbi på popuppen.