Säger det med en lista.

Veckans känsla: Tömd och urladdad. Avslutade arbetsveckan med lång lördagsföreläsning kring folkhälsovetenskapliga frågeställningar. Hade gått igång mer på nästan allt annat.
 
Veckans minne: Eller egentligen är det förra veckans minne, men den fina känslan hänger sig ännu kvar och därför måste jag berätta. Jag var nämligen på fotbollsturnering dagarna i två med mina elever och till det ena laget hade jag lite svårt att fylla alla platser. Jag fick således springa runt och ragga för mig ännu relativt okända elever och fick med mig flera icke vanligtvis fotisspelande tjejer. Trots att vi förlorade stort, hade jag ändå ett underbart gäng med mig och några dagar senare när jag besökte en sportaffär efter jobbet, satt den ena eleven där och provade fotisskor. Hon skulle börja spela fotboll på fritiden! Oj, det var så fint.
 
Veckans längtan: Mitt resebegär släpper inte taget om min kropp. Har ett så sjukt stort behov att bara sätta mig på ett plan någonstans, strosa i nya omgivningar, äta god mat i mysiga restauranger och sova i mjuka vita småsträva hotelltäcken. Bara helt ensam. Men nästa vecka ska Aveo komma hit och styra upp vår katastrof till vardagsrum. Längtar kanske ännu mer till det. Det är verkligen inte optimalt med vardagsrum, lekrum, kontor och klädvårdsrum i ett och samma utrymme på tjugotvå kvadratmeter.
 
Veckans snabba: På tio minuter gick jag igår från underställ och svettiga goretexskor, genom dusch och hårtvätt, till smitande klänning med stort halsband och svarta klackar malplacerat vidare till Academillföreläsningar i några timmar och sedan avslutande på Strampenfest. Kunde nästan ha platsat i Talang 2014 i klädbyte.
 
Veckans tacksamhet: Är så otroligt tacksam varje dag över att ha ett jobb att få gå till och vara omringad av kollegor som sprider så mycket energi. Tänk att jag nu har varit lärare i sju veckor.
 
Veckans irritation: Ungdomar som orienterar i Converse och inte kan klä på sig tillräckligt i kylan - och fryser. Får mig att gå i taket.
 
Veckans sanningsenliga läsning: Precis så här!
 
Och så veckans Polkuped: Vi kommer att erbjuda en HUISIG rabatt på Isbjörnskläderna från och med i morgon i samarbete med Isbjörn själva. Lönar sig verkligen att beställa vinteroverallen då! Cyklar har vi också bra lagerstatus av och cykelturer med reflexväst är en ypperlig kvällssysselsättning med barnen nu om höstkvällarna. 
 
 
 
 
Klart slut.
 
 
 
 
 
3 kommentarer
AktivaDagar

Oj, veckans minne är verkligen ett sånt där som "drabbar en"... Häftigt!

Anonym

Ja, oj guud så jag irriterar mig på samma sak. Och jag har undervisat såna som ska bli LÄRARE och borde ha vett att klä sej. Men nej, dom kommer förkylda till lektionen och ska bara sitta och kolla på, i jeans och läderjacka när det är typ +8! Härregud! :)

Jessica

Berätta sen gärna hur det gick med Aveo o vad resultatet blev, är själv jättesugen på att beställa en inredare som skulle kunna ge mig lite tips på vad vi ska göra med vårt hopplösa hus som såååå skulle behöva en uppiffning.