Goodwill.

Jag vill puffa för ett projekt som jag kom i kontakt med och gillade, av ren och genuin välvilja. Det är Fredrik Petrusson som designat och dragit i gång verksamheten kring en ryggsäck som heter Baccypacks - som förutom att den är jäkligt snygg, också ligger i tiden för hållbarhet, miljövänlighet och välgörenhet.
 
 
 
För att dra i gång verksamheten och få startkapital för produktion, använder Fredrik sig av Kickstarter - vilket betyder att man kan antingen kan stöda verksamheten genom frivillig donation eller förhandsbeställa sin väska med uppskattad leveranstid i april. Det finns ett flertal stödalternativ att välja på. För kunden är det dock totalt riskfritt - för ifall Fredrik inte uppnår det startkapital som behövs - dras inte heller några pengar från kunden - men ingen väska levereras förstås heller.
 
 
Väskan är tänkt till både barn och vuxna och det finns ett särkilt fack åt en padda eller en 13 tums dator samt att en A4-mapp ska rymmas i väskan utan att hörnen blir böjda. Färgsättningen är lite retro och fickan framme på väskan gör att väskan får ett utseende som skiljer sig från många andra väskor.
 
 
Jag hoppas Fredrik lyckas i sitt projekt och att väskorna blir verklighet, för jag skulle gärna ha en egen Baccy Urban. På Kickstarter finns som sagt mer info och så kan man ju såklart alltid lajka på Facebook.
 
 
0 kommentarer