Att be om två klick.

Ni vet när man skriver sitt namn och fyller i sin telefonnummer i formulär till höger och vänster. Det är kexchoklad i Citymarket, det är lotterier på mässor och i butiker. Det är tävlingar på nätet. 
 
Ibland har jag funderat om nån någonsin vinner.
 
Men igår fick jag ett samtal från Sverige. Grattis, du är en av finalisterna, sa dom i andra ändan av luren. Jaha, svarade jag och försökte frenetiskt komma på vad och var jag skulle tänkas kunna vara finalist. Eller var det bara ett av alla tusen olika telefonförsäljningsknep?
 
Nämen sini den här gången var det ett sånt samtal som man inte tror att de ringer åt en när man fyllt i ett formulär bland hundratals andra på nätet. Och svagt därefter kunde jag minnas att jag nog skrivit en formulering också någonstans om varför just vi skulle vinna en heluppdatering av vår hemsida. Kanske skrev jag någonting om svårigheten att göra snygga hemsidor hemma i vardagsrummet samtidigt som ungarna dräller i fötterna, surar över förlust i Afrikas stjärna eller annars bara retar varandra till vansinne. Eller bara känslan av att vara omhuldad av jobb hela sin vakna tid.
 
Och det är egentligen ett huisigt pris! Jag var, som jag ofta är, till dylika saker, rätt skeptiskt till om det här verkligen stämde. Så jag var tvungen att ringa upp och reda ut om det fanns någon baktanke, någonting lurt. Men det ska det inte finnas, det ÄR faktiskt bara ett jäkligt bra pris. Vinnaren i tävlingen erhåller en fullkomligt ny hemsida eller butik. Helt från scratch, helt enligt våra önskemål. Och det kan i vanliga fall kosta tusentals euro.
 
Men nu är det så att vi ännu bara är finalist bland fyra andra och det är här ni kommer med in i bilden. Ni har varit lojala när jag behövt er hjälp förut, och det enda jag behöver är två klick. ETT KLICK HÄR och sedan ett GILLA-klick på Polkupeds bild (du behöver alltså ha facebook). Det här är slut redan på fredag, så jag ska inte tjata mycket och länge. Men med er i ryggen borde det nästan vara lätt som en plätt. Och orkar ni dessutom skriva en kommentar, kan det ge er nästan 1500 euro i resepengar. Tack för att ni hjälper.
 
 
Det här är från förra veckans Vasablad. Det var inte en särdeles diskret bild. Men jag tyckte den var glad i alla fall.
3 kommentarer
AktivaDagar

Det hjälper jag med nöje till med... :) Lycka till, ni är SÅ värda att vinna!

Miaa

Klick och klick, klart man hjälper till :) Lycka till!!

AnnaWK

Självklart klickar jag två gånger!