Rowlit.

 
På onsdag åkte vi ner för en pikapika-visit, vilket våra Pargasvistelser nästan alltid blir: snabbt ner och snabbt upp igen tillbaka, eftersom det är något annat som väntar (idag måste vi hem och ta emot en hiskeligt massa cyklar). Men vi hann i alla fall ner på en hejdundrande examensfest då den här minifarbrorn nu har blivit nästan 20 år, elmontör, sambo och alldeles vuxen. (Och det betyder också 12 år för mig i den Ramstedska familjen, härregud!).
 
 
Det var så fint och så roligt och så många människor, att kameran lämnade tryggt i fönsterblecket och alldeles tom på bilder, sånär som på en seg liten Simba. Eller Naala, eller vem det nu är.
 
 
I stället hängde kameran med till den här familjen. Det här är Molly och henne känner ni igen från mammasprings bloggMichaela är en lång bloggbekantskap för mig - en bekantskap som började då Michaela ännu arbetade på Crocs och kontaktade mig för bloggsamarbete. I ett par snabba turor har vi sprungit på varandra tidigare men aldrig har vi hunnit prata mer än ett hej. Plötsligt gjorde deras flytt från Esbo till Pargas det logiskt för oss att träffas, och där träffades vi hemma hos dem - i det finaste gamla hus jag sett på länge!
 
 
Det lustiga med att ha läst varandras bloggar under en lång tid, är att man bara kan hoppa in i varandras liv och umgås - precis som om man känt varandra mer än det där "hejet" som vi träffats tidigare. Barnen var glada över lekkompis och GERBILERNA! De hade gerbiler och det var ju skithäftigt tyckte dom (men inte jag, heh)!
 
 
Så på en och en halv dag i Pargas fick vi båda nya vänner, och dricka vin långt in på natten med fammo och hennes väninnor som och inse att livet är gott och även fast man går mot 50. För egentligen tycker jag nog att vuxenhet mest är skönt nuförtiden. Jag fyllde ju nämligen passliga 28 häromdagen.
3 kommentarer
Yllva

Grattis i efterskott!

mammaspring

Jäklar Tommy ser cool ut där i Celines hand! :D

Kristina

Munkcidern är en stor favorit här! Den är så fruktansvärt god och som tur är finns den här på Åland precis överallt så har ett litet förråd av den här hemma :)