Vårkärleken.

 
"Ikväll måste jag blogga, det har redan gått en vecka sedan sist", sa jag till Thomas när vi körde hem från guddotterns tvåårskalas ikväll. Det övergår mitt förstånd att jag någon gång i tiden hann skriva tre, fyra inlägg om dagen - men å andra sidan är det skönt att den tiden är förbi.
 
Men jag var fortfarande kvar i semestermode när veckan körde igång med dunder och brak i måndags och sedan radade sig bara långa och tuffa universitetsdagar upp sig resten av veckan. Och eftersom jag jobbar på lördagar, var det först idag på eftermiddagen jag kunde skaka av mig känslan att jag borde göra någonting vettigt, och bara hugga tag i räfsan och flanera omkring på gården. Svanplog efter svanplog flög över oss så lågt att deras vingslag hördes i vinden som var alldeles tyst, och det välbekanta tjutet av fisktrutarna kompade nånstans i bakgrunden, precis som om det vore sommar. Tänk att det här var samma dag ifjol.
 
 
4 kommentarer
Melli

WOW- vilken fin bild på fåglarna!! Och vilken vårkänsla på bilderna! Njut av er söndag! Vi lever i eftersvallarna av magsjukan alla fick gå igenom. Urk. O ja, bloggen är nog rätt långsam just nu. Fick endå uppladdat lite våriga bilder på FB nyss. :)

Svar: Nej, usch magsjuka! Hoppas man skulle klara sig undan den i vår, men den brukar alltid komma. Men åtminstone har de inte haft någon epidemi på dagis än men å andra sidan brukar den ju bryta ut snabbt...
Eva - Kakkakaffe

Bitte

Ljuvliga bilder! Ja, jag hinner inte heller med så många inlägg per vecka. Två, tre, på sin höjd!

Svar: Tack! Åtminstone jag tömmer också hela min tankeförmåga under dagarna och saknar helt enkelt tanke och åsikt resten av dygnet.
Eva - Kakkakaffe

Natalie

Härligt :) vilket långt hår Celine har! :)

Svar: Långt och råddigt (även om nog låter fläta det de flesta dagar). Sa åt henne häromdagen: "du ser ju ut som ett råskväder", då hon svarade "ja, men jag ser ju i alla fall ut".
Eva - Kakkakaffe

Anu

Hei,

Ihania kuvia!
Aivan kuin trampoliinilla istuisi Thomas ja Eva piknikillä. Voi, miten isoja lapsia teillä jo on! Terveisiä koko perheelle!

Svar: Moi Anu! Laitoin sinulle pitkän tekstiviestin viime viikolla kun me lähdimme Isosyötteelle - mutta se näköjään tullut perille?! Palaan asiaan!
Eva - Kakkakaffe