Midsommarvandringen.

 
Jamen ja! Förslaget och svaret var enigt och några tafatta googlingar i hopp om att hitta nån ny stig nära, röstades ner av högljudda röster. Men ibland är det bara skönt att gång på gång få återvända till samma bekanta ställe och ställen som kan skydda från ilskna hagelskurar och kylig vind är alltid bra ställen.
 
Så med kall vind i ryggen, satt jag där på bordet som ett vindskydd åt gasen som försökte orka koka upp vattnet i en alldeles för stor kastrull då vi glömde vår egna. (Och jag har önskat mig ett nytt kök i examenspresent - men vet inte vilket och hurdant?) Men lite hårda nudlar med räkor, tomater och grädde var just då världens godaste mat och de små slevade förmodligen i sig för hela veckan utan att fundera vare sig på dillen eller löken.
 
Och med den midsommarvandringen pausar jag i mitt sommarlov och intar arbetsmode. Det fina i den här kalla kråksången, är att det är alldeles för kallt för att ens kunna gå i vattnet.
 
 
4 kommentarer
Anonym

Ja hur gör ni med simskolebarnen nu i kylan? Kan de alls vara i vattnet? Å andra sidan är det väl nästan varmare i vattnet än på land...

Svar: Nej, de kan inte vara i vattnet, så det är nog lek och alternativt program som gäller. Hos oss har vi 13-gradigt vatten, och vattnet borde vara minst 15 grader för att gå i.
Eva - Kakkakaffe

Anonym

Hej, är Övermarkbo. Vedlidret har ju brunnit ner på Risnäset över midsommar, synd. Men man tror att det var ett festande gäng som varit där, spritflaskor lite här och där.

Svar: Jo, vi var där mitt i brandutredningen på söndag. Tråkigt och trist men tur ändå att det "bara" var vedlidret.
Eva - Kakkakaffe

Johanna

Oj, när var ni dit? Vedlidret hade brunnit ner (bränts ner?) under midsommarhelgen nån gång + annat som hade förstörts... Tråkigt med folk som förstör för andra. Ni såg inget suspekt?

Linda

Vilka fina bilder :)