På flygfältet.

Jag sitter på flygfältet och snart på ett plan till Norge! I fyra år har min syster bott i Norge men inte en enda gång har vi hälsat på henne - för det är varken smidigt, snabbt eller billigt att ta sig dit med de våra tre som nätt och jämt klarar en halvtimme i bilen (eller egentligen vi!) utan att de hamnar vid sidan av vägen i vänta på att någon annan ska utstå biltjafset. Men förra veckan när jag tillsammans med yngsta systern satt vid bordet över en kaffekopp och hon bläddrade i min kalender och utbrast "vad ska du göra över Valborg som är ledig i fem dagar?!", så beställde jag huxflux en resa till Norge, alldeles ensam. Och på den vägen är det.
 
Och även om jag kastas mitt in en hektisk lamningsperiod då familjen bor i föuset, förlöser får, flaskmatar, märker och flyttar omkring fåren, ska det bli spännande att se vilken vardag Åsa lever så långt borta vid Hardangerfjordens strandkant, med snöbeklädda fjäll i bakgrunden - kameran lär jag ska få använda.
3 kommentarer
AktivaDagar

Oj, det låter härligt! Var i Norge i somras och innan dess hade jag inte varit dit sen barnsben... Men man blev ju typ kär eller nåt i landet, framförallt då i NATUREN... Helt magiskt...

Famo

Härligt. Du kommer att vara helt slut då du kommer hem, men det är absolut värt det. Du kommer att få så mycket intryck, har jag på känn, och få vara med om så mycket nytt.
Hälsa med dig.

Melli

Ja Norge har satt sina spår i ens hjärta, vi brukade bila där en del då jag var barn. <3
Väntar ivrigt på att få se fina bilder och höra hur det är! Och njut av ditt lilla "lov"!! Jag ska också vara ensam (hemma dock) har nämnligen jobb på fredag (men med mycket mindre barn på plats) och de hade inte varit hos farföräldrarna på länge..