Saker som gärna fick trolla in sig i mitt klädskåp.

 
 
 
 
 
(Produktbilder från Haglöfs, Peak Performance, Salomon, Kari Traa, Bergans och Norröna.)
 
 
 
 
4 kommentarer
AktivaDagar

Snygga grejor, har bloggat om liknande idag 😄

Svar: Haha, nämen se bara. Bra smak du har. Också :)
Eva - Kakkakaffe

Petra

Haglöfs har ännu ikväll rätt bra erbjudanden på shoppingklubben campadre. Säg till om du vill ha en inbjudan och gå in och kika! Dock tror jag att priserna bara gäller till i morgon bitti kl. 8.

Svar: Jag är medlem (och jag har sneglat sjutton gånger redan) men behöver egentligen inget. Därför har jag inte köpt något heller.
Eva - Kakkakaffe

Petra

Samma här, ATT man titta många gånger om även när man inte behöver nåt. Jag hoppas istället hårt att nokian stövlar för barn dyker upp snart... DET behövs! :-)

Svar: Jag väntar faktiskt paket därifrån med vinterbyxor, underställ och handskar som jag beställde för någon vecka sedan, då det var nå sport super sale-helg. Hoppas allt passar bara.
Eva - Kakkakaffe

Therese

Jaa... Behöver väl egentligen inte heller något och ändå skulle jag lätt kunna plocka hem alla de plagg som du hade listat om jag bara hade möjlighet... ;) ÄR så nöjd med de plagg jag har från både Haglöfs och Peak.

Svar: Jag är också så oerhört nöjd - mer nöjd med Haglöfs dock än med Peak. Jag har haft min Haglöfsdräkt i aktivt bruk i 4 år nu och den har inget fel alls. Men skulle alltså lätt kunna ha en till att byta med :)
Eva - Kakkakaffe