Veckans IN:UT

IN:
 
5 par strumpor
5 par trosor
1 städset
 
UT:

1 vätskebälte
 
Summa: +10
 
Tjahapp. Ingen nollvecka den här veckan heller. Stödde byns Hem- och Skolaförening genom att köpa strumpor och underkläder, vilket får inkludera en liten god gärning också. Avslutade sedan veckan med att vara gäst på ett Enjoparty, vilket jag väntat på hela veckan! Så mycket att jag bara ville hem igen! Natta ungarna! Och stänga in mig i badrummet och bara låta badrumshandsken glida över golvet, väggarna, duschdörrarna, handfatet! Jag tror det blev veckans största njutning att se kakelfogarna bli vita och duschdörrarna genomskinliga medan jag lyssnade på Linn och Nadias SNAKK
 
Kastade bara ut ett icke fräscht vätskebälte i prylväg. Gick dock också en runda genom våra badrumsskåp och eliminerade sju oöppnade flaskor babyolja, babyshampoo och babylotion som största delen kommit på posten som produktprover (eftersom vi bara använder den här). Tänker föra flaskorna till Baltikumvännernas insamling tillsammans med de mjukisdjur barnen lovade donera. Har i övrigt fått mer motiverad och bättre ordning här hemma sedan jag började med veckans in och ut. (Men önskar mig en sån här!)
2 kommentarer
Fru Tallund

Blir jätteinspirerad av dina in- och utlistor. Få se om jag kommer mig igång också!

Svar: Haha, bra det! :) Allt som man måste dokumentera till bloggen motiverar och inspirerar :)
Eva - Kakkakaffe

Carola

Du hade tidigare också skrivit om ett bra schampo du använder, som löddrade mycket när du började använda det :) Vad heter det? Är det också Jurliques? Kom att tänka på detta när du länkade till babyschampot.

Svar: Jag använder fortfarande Flow kosmetiikka shampoot åt mig själv och jag är fortfarande jättenöjd med det.
Eva - Kakkakaffe