Puffen.

Det är många av våra idrottsbekanta som ligger bakom företaget Nordic Training Camp. Duktiga, drivna och framförallt positiva personer som kan mycket om motion och idrott. I höst anordnar de en så kallad hälsoresa till Alcudia på Mallorca med dagligt ledda rörelseaktiviteter och träningmöjligheter - allt utifrån sin egen motionsnivå. Vi har ju själva varit till Alcudia två gånger och en av de starkaste resupplevelserna jag har, är när vi en dag cyklade på slingriga vägar över landsbygden från by till by och gjorde små stopp för att upptäcka Mallorca. På Mallorca kändes det för övrigt som att fler personer cyklade än körde bil.
 
Hälsoresan har endast ett fåtal platser kvar och vill man bekanta sig med program och innehåll, kan man klicka HÄR.
 
Här var vi på väg upp i ett berg. Marius skulle precis fylla 2 år och Celine var knappt 8 månader. De sov timme efter timme i cykelkärran och vi cyklade över 100 kilometer under dagens lopp.
2 kommentarer
Oh my green darling!

Men åh så härligt det såg ut att ha barnen med sig på så lång cykeltur. Vad har ni för cykelvagn?

Svar: Den på bilden hyrde vi där. Här hemma har vi också haft cykelvagn, men bara en billig och inte så bra. Ångrar att vi inte satsade på en ordentlig en, eftersom vi använt den mycket, men å andra sidan har den väl fyllt sin funktion ändå...
Eva - Kakkakaffe

Christina

Ja, den upplevelsen fick jag också när vi besökte ön nu i månadsskiftet april-maj. Alla cyklade eller sprang.