Reklampausen.

 
Celine i en stilstudie tidigare ikväll när vi var ut och cyklade. (Grym låt!)
 
 
Hade väl aldrig trott att jag skulle gå och vänta som ett tok på att någon skulle komma och leverera packningstejp, men se där så kom det äntligen! Blev rätt bra om jag får säga det själv, hehe.
8 kommentarer

Hemma på vår gård.

 
 Säger som min 87-åriga farmor, som satt i skuggan under lönnen idag: Det är så vackert just nu att man inte nästan tror att man lever heller. Ljuvliga lila syren som blommar och som är det första man ser när man vaknar på morgonen.
 
 
   
 Dagarna i två har vi kämpat med trädgårdslandet och jordgubbsplantorna som såg så sorgliga ut, att jag skämdes varje gång någon körde in på gården och tittade på eländet. Hoppas jordgubbarna skulle bli lite större än skruttarna som kom ifjol.
 Fotisplanen är klippt och i skick.
 
 
 
Det här är början till potatislandet. Blev så led tistel- och brännässelhelvetet vi hade i potatislandet ifjol, att jag svor på att aldrig göra om det. Såg sen den här videonoch beslöt att ändra taktik.
 
Och så här blev det att se ut till slut - höet dock ännu här outbrett. Det är med stor skepsism jag väntar på hur det ska framskrida.
 
 
Och här är jag. Jag brukar dock inte göra trädgårdsarbete i rosa klänning, även om jag gjorde det idag efter att jag kommit hem från jobbet. Det var för övrigt min sista arbetsdag i Skolan i Rörelseprojektet för i vår och det har varit ett oerhört givande, utmanande och roligt läsår.
 
 
 

Det här kan kanske kallas direktgödsling.
 
 
Av Merja fick jag persilja-och timjanplantor.
 
 
 
Och pallkragar hittade vi i uthuset när vi städade här tidigare.
4 kommentarer

Puffen.

Det är många av våra idrottsbekanta som ligger bakom företaget Nordic Training Camp. Duktiga, drivna och framförallt positiva personer som kan mycket om motion och idrott. I höst anordnar de en så kallad hälsoresa till Alcudia på Mallorca med dagligt ledda rörelseaktiviteter och träningmöjligheter - allt utifrån sin egen motionsnivå. Vi har ju själva varit till Alcudia två gånger och en av de starkaste resupplevelserna jag har, är när vi en dag cyklade på slingriga vägar över landsbygden från by till by och gjorde små stopp för att upptäcka Mallorca. På Mallorca kändes det för övrigt som att fler personer cyklade än körde bil.
 
Hälsoresan har endast ett fåtal platser kvar och vill man bekanta sig med program och innehåll, kan man klicka HÄR.
 
Här var vi på väg upp i ett berg. Marius skulle precis fylla 2 år och Celine var knappt 8 månader. De sov timme efter timme i cykelkärran och vi cyklade över 100 kilometer under dagens lopp.
2 kommentarer