Hej och hå.

 
Här är jag. I samma outfit för tredje dygnet i rad. Fast jag växlar mellan en våtdräkt också. Våtdräkt måste för övrigt vara världens bästa uppfinning. Tänk att man efter sin tredje timme i ett stormigt hav med russinskrynkliga tår kan säga att man trots allt inte fryser. Sen kommer man hem med benen alldeles vita av intorkat saltvatten - och så står ungarna vid dörren och hänger och tjatar när vi kan åka till stranden igen. Kommer att vinna tävlingen "flest strandtimmar på en sommar" överlägset den här sommaren.
 
 
Ack, det växer i mina land i sommar. Potatiskålarna kikar upp en efter en med i höstrån i kronan och Sindre jagar hönsen runt gården som nallar rädisor och jordgubbar för allt vad de är värda.
 
 
Och myggdosan är räddningen för mänskligheten. Det går inte ens att beskriva hur mycket mygg som finns här vid gula huset. Men för dyrköpta pengar kan vi också vistas utomhus ibland.
 
 
 
 
Och på tal om köpt, så väntar jag hem mina första naturalistor. Har äntligen (nåja, har väl alltid vetat) insett att Converse inte är något för mina fötter. Tror inte jag kommer att bli besviken, för jag tror att det här är snällare dojor på alla sätt.
8 kommentarer
Anonym

Altså ni har 1. sått potatis i hö? Och 2. jagar myggor med en liten maskin?? :)

Svar: Alltså 1. potatisen är satta i ren sand med hö ovanpå och 2. maskinen gör att man till och med kan sitta ner utan att man får nervfel på myggorna :)
Eva - Kakkakaffe

sara

El naturalsita-skor är super! Och håller, och håller! ..bara man sköter om dem.. :)

Svar: Då ska jag göra det!
Eva - Kakkakaffe

Rockmom

Jag vann enn sån där manick just på tjejmilen :) Vad bra om den e bra. Annars kan jag rapportera att vi är MYCKET nöjda med cyklarna. De är i flitig användning och de har redan blivit otroligt duktiga på det! Sommarens bästa investering, helt klart!!

Svar: Tack för det! Det är alltid lika roligt att höra om och se sparkcyklande barn!
Eva - Kakkakaffe

oh my green darling

Vilka fina skor!

madde

Hej. Jag tittar in här då och då och blir alltid lika glad av dina bilder. Du fångar verkligen livsglädje på bild. Det är inte alla som har den blicken. Tack för att du delar med dig!

Kristina

Funkar myggapparaten också? :)

Svar: I alla fall så länge man sitter bredvid den. Den ska sträcka sig max 20 kvm, så det är nog bara akuthjälp när man vill dricka sitt kaffe ute ibland.
Eva - Kakkakaffe

Alexandra

Alltså, skiter int hönsen överallt på gården? :)

Svar: Ja, det gör de väl :) Gräsmattan växer bra (Y)
Eva - Kakkakaffe

Anonym

Vi har en sådan myggapparat... Men gasen är slut i den och vi har inte hittat var man köper nya gaspatroner... Vet du?

Svar: Vi har köpt vår från Sandströmas. Borde ju finnas där ni köpt apparaten tycker man...
Eva - Kakkakaffe