Bättre än ingenting alls, kanske.

Det är Jungas Linn som ser till så det blir bloggat och man själv inte behöver fundera. Även om det blir i imperfekt den här tiden på dygnet.
 
 
Dagens planer: Det var meningen att det skulle simmas idag också, men vaknade till buller och bång och telefonen som hysteriskt började pipa och ringa "bliiiir det nån simskola idag?" samtidigt som jag försökte koppla ihop internet igen för att få fram nån väderprognos och regnet dånade på plåttaket. Men det blev ingen simskola, men jag satt länge och fick ordning på mina papper, planerade livräddning och sånt. Handlade mat och förde tre barn till momma, varav ett skulle sova över. Ett blev tre och jag åt pizza på Mölle med den saknade kollegan före jag rörde ihop till morgondagens nubbesik som ska säljas på sommartorget.
 

Min lunch kommer att bestå av: Åååh suck, jämrade jag mig i morse när jag såg att ingen hade kommit ihåg att sätta in gårdagens middagsrester i kylskåpet och köttfärslimpan fortfarande stod framme på köksbänken. Satte sen ändå in den i kylskåpet och tänkte låta den vänta på bättre tider. När jag kom hem efter jobbet var jag ändå vrålhungrig och tänkte vad är det värsta som kan hända och så slukade jag hela limpan direkt från koppen.

 

Vädret utanför mitt fönster är: Myggens allra bästa väder; vindstilla, vått och kvalmigt.

 

Inatt drömde jag: Drömmer jättesällan nu. Sover som en stock om nätterna, men alla nätter ska man nog nästan upp och springa. Är det inte tappade täcken, så är det försvunna kaniner eller pissnödighet.

 

Dagens outfit består av: Städade faktiskt upp mig ikväll i en av mina favoritklänningar från Pepe Jeans. Köpte den en gång på -70% rea i Tartu i Estland men jag var så gravid att jag inte ens kunde prova den då. Måste ha varit -09.

 

Det här är min favoritlåt just nu: Åh, finlandssvenskarna levererar ju musik på löpande band just nu. Redrama är ju grym!

 

Nästa fest jag ska gå på är: Vi ska på bröllop nästa helg till Seinäjoki! Blir mitt första helfinska bröllop. Ska bli spännande att se vad som skiljer sig från våra finlandssvenska bröllopstraditioner. Fast nu ljuger jag - jag har ju varit på ett finskt bröllop till Kuopio också för många år sedan. Men ser jättemycket framemot att bara få vara med Thomas också. Tror inte han och jag har gjort någonting tillsammans utan barn sen vi var på bröllop sist - det var för två år sedan.

 

Just nu är jag  irriterad på: Har jättesjukt under foten. Fattar inte vad det är som tar ont, för det enda som syns är en vårta som jag haft i evigheter. Men steg på en stickfisk på stranden igår som fastnade och som jag fick slunga bort från trampdynan. Hoppas det inte är något som tänker bli inflammerat bara.

 

Däremot vill jag rekommendera: På topp ett, av bästa köp någonsin, finns en överlägsen vinnare. Min goretextdräkt från Haglöfs. Tjänade mig ypperligt idag igen. Och motsvarande är Isbjörns ultralätta jackor grymma - bara att tråtta ner i sin egen ficka och trolla fram när de behövs.

 

Och så kan jag rekommendera nubbesiken som inte innehåller sån nubbe till helgen. Fast den här veckan glömde jag att tillsätta sockret.
 
4 kommentarer
Liselott

Sätt silvertejp på vårtan så försvinner den.

Svar: På riktigt? Hur länge då?
Eva - Kakkakaffe

Malin/ en gul apelsin

Jag vill också veta mer om vårttricket, Liselott! Ett av barnen har några som hon påstår sig lida av, det vore suveränt att få bort dem utan starka medel!

Liselott

Det är helt individuellt hur länge det räcker men man måste nog vara envis..

Heidi

Hej! Angående fotvårtan: har själv lidit av samma problem. Om man ihålligt baddar vårtan med is flera gånger om dagen i en längre period så försvinner den till slut.