Favoritbilden.

 
Den här bilden har inte jag tagit, utan Anna med sin telefon. Den är från idag och innehåller så himla mycket kärlek. Marius som har somnat där på sikryssjorna och morfar i bakgrunden. I strömmingsbåten en ljuvlig sommardag. Doft av hav och sjögräsingrodda fiskebragd, skrik av fiskmåsar och ett evighetslångt monotont tuff-tuff-tuffande av den femtio år gamla fiskebåten. Pappa som dessutom fyllde 53 år idag. För 48 år sedan kunde man med stor säkerhet ha kunnat ta en nästintill exaktlikadan bild som idag - då med pappa sovandes på ryssjorna. Därför tycker jag så mycket om den här bilden. Kan till och med vara den bästa bilden någonsin.
 
5 kommentarer
Annika

Alldeles underbar bild. Så äkta:)

Malin

Vilken stämning det är i den bilden. Den lite brunaktiga nyansen som skymtar i vissa delar av bilden förstärker intrycket av att det är en gammal bild, knäppt på typ 70-talet. Vackert.

Dolce Bambini

Fin bild och en ung pappa har du :-)

Camilla

Då är din pappa lika gammal som min man. Eller ung ska jag väl säga. Och vår yngsta son är snart fem år precis som Marius, medan dottern fyller 25 i höst. Vilket väl inte är så värst långt från din ålder... Kul att jämföra hur pass olika åldrar man kan få sina barn i. :) Och visst är det en underbar bild av er största prins ute på havet.

Carolina

Såå känslofylld bild och såå känslofyllt skrivet. Vilken talang du är!