Bästa helgen.

 Vi har haft en så skön Helsingforstrip. Bestämde ju hastigt och lustigt några dagar före, att vi skulle åka och Celines gudföräldrar är förmodligen universums mest gästvänliga familj som har övernattningsgäster mer än någon annan. Vi visste inte ens när vi skulle åka hem, men hoppade i alla fall på ett passligt tåg hemåt mitt i dagen idag. Vi har hängt ute tillsammans med barnen, simmat, besökt en gård med djur och druckit skumppa i mörket om kvällarna när barnen somnat. Har haft en lugn och avslappnad helg långt bort från allt stadsliv man kan komma i huvudstan. Och så tror jag att Celine lärde sig en hel del finska på köpet. Fast det finaste av allt, var att bara få tillbringa tid med ett barn. Att kunna ge odelad uppmärksamhet, en massa tid och entusiasm åt bara en, utan konkurrens. Det var kanske det mest värdefulla vi har gjort i år.
2 kommentarer
Anu

Tack för besöket!

Oli mukava nähdä pitkästä aikaa! Kummityttömme on reipas ja suloinen! Mukavia kevätpäiviä!

Jenny

Så mysigt! (: Skulle också behöva komma iväg med ett barn bara.. Båda vill ha väldigt mkt uppmärksamhet från mig just nu..
Har samma ugglerygga till min dotter och en apa till min till min son, de va så passande så jag brukar kalla henne för Pöllö för hon är så knasig och honom för Apina för att han är så busig :P