Att ha alla engagerade.

 
På första maj - på onsdag, har vi tänkt köra GRAND OPENING på vår webshop! Det är ännu en del fix och produktbeskrivningar kvar, men öppningsfärdig ska den väl nog bli till onsdagen. Idag på morgonen har vi haft produktfotografering mellan de bruna jordgubbsraderna, för vi har för första gången tagit in hjälmar och ryggsäckar i lager. Ungarna som också har stenkoll på det här med cykelförsäljning. Och det var Linda som levererade namnförslaget som sedermera blev vårt domännamn - det är på www.polkuped.fi man från och med på onsdag man (kanske lite lättare) ska kunna köpa sin Puky.
11 kommentarer
CAISA K.

Heja er!

Våran Max är helt kär i sin ped,
och snabbt går det :)

Jag är impad hur snabbt dom lär sig!

Svar: Heja Max också! Roligt att höra att han ha fart på och att ni alla gillar. Det är det bästa av allt.
Eva - Kakkakaffe

Sara

Vad kul att ni är på gång! Och vilka härliga bilder! :-)

Vi har en treåring där grovmotoriken inte är den bästa... Har en springcykel från Biltema (en sån här: http://www.biltema.se/sv/Fritid/Cykel/Cyklar-och-vagnar/Barn/Ovningscykel-12-14317/) men den funkar inte särskilt bra, han får inte till nån vidare teknik alls och ledsnar snabbt.

Funderar på om Puky-cyklarna är bättre? Det känns som ett så bra sätt att träna just motorik!

Svar: Bara det blir färdigt, tror jag nog vi är på G :)
Jag får inte länken att fungera, men jag har ingen egen erfarenhet av Biltemas cyklar. Däremot har vi haft kunder som sagt att det är långt mellan styret och sitsen på Biltemas modell. Det som Pukys cyklar också har och som de allra flesta cyklar saknar, är den låga påstigningen och fotplattan att sätta fötterna på.
Eva - Kakkakaffe

Anonym

Såg att syster satt kommentar redan, men var också helt inponerad av vårt faddebarn max. Han var grym den lilla rackaren! Helt klart ska vår lilla dam få en egen nästa år också. Ångrat idag att vi nte tog åt stora killen när han var liten också.

Lycka till med öppningen!

Sara

Tack!

Bra att veta - får nog börja spara ihop till en puky.:-) Tack igen för att du svarade! Och lycka till!

Linn

Men vilket suveränt namn!

Melli

Vi hade en från Biltema till mellansonen, innan Puky blev såhär pop (pga. er?!). Jag tycker nog den funkar bra, men sonen var då tre då han fick den (och den var den minsta vi då hittade, den enda han räcktes till marken ifrån). Hårt har den åkt och många kilometer och offroad, så tycker nog de är värda sitt pris de med!
Men till minstingen måste vi köpa en Puky till tvåårsdagen för det finns nog ingen annan modell som han räcks till marken ifrån än heller (2 1/2). O den är nog så söt och bra!
Väntar på öppningen av sidorna så ska jag börja sprida ordet! ;)
Grattis och lycka till!
(och behöver ni hjälp med spridning här i Helsingfors kan du ju ta kontakt, nåt sådanthär vore ju roligt! ;))

Svar: Tack Melli! Du hör nog till mina allra trognaste läsare du! :)
Eva - Kakkakaffe

Veronica

Fint namn! Har nog rekommenderat er åt folk som frågat om vad våra barn cyklar med, så hoppas det går att beställa via bloggen fortfarande ;) Vi skall nog utöka här under sommaren också, men återkommer med beställningen :)

Svar: :) Visst ska man kunna beställa precis som man gjort hittills också. Fast tror det blir lättare med översikt och beskrivningar av produkterna nu. Det är så många färger och modeller, att det är svårt att få det förmedlat bara via bloggen.
Eva - Kakkakaffe

LINDA

Åh, jag rodnar :) Vad roligt att jag kunde bidra med något! Lycka till!

Svar: Du ska få något. Jag kontaktar dig sen!
Eva - Kakkakaffe

Malin

Vilka härliga Bilder! och spännande med webshopen, då får man kika förbi där.

Michaela

Idag när vi var ute med cyklarna så stanna en mamma och fråga om dem och fråga varifrån vi köpt dem, hon ville just ha en sparkcykel åt sin blivande 2 åring. Och då berätta jag ju så gärna om dig men när jag sa att du finns under kakkakaffe så såg hon nog lite konstigt på mig (finskspråkig var hon också). Kom inte ihåg då vad webshoppen sku heta så kunde inte säga det men tror jag ska sätta en lapp i hennes postlåda med den infon. Så bra att ni öppnar shop, nu kan jag lättare börja rekommendera den åt alla!

Melli

Här var det en hel del intresserade också då jag postade infon på områdets loppissida och någon sku sprida ordet vidare också. Hoppas det går bra åt! ;)

Svar: På tal om att ha alla engeragerade! Härligt! Tack!
Eva - Kakkakaffe