Sånt som "tarttui mukaan".

Hade ju som sagt inga förväntningar på barnmässan men utbudet av barnkläder visade sig vara enormt och jag laddade med en hel del nya kläder åt ungarna.
 
 Kortärmat från Villervalla åt Marius och Celine.
 
 
 
En ny laddning mjukisbyxor åt Marius till hösten från Metsola.
 
 
Shorts till bolaget.
 
 
 
En mössa, ett par strumpisar och en klänning.
 
Och ett flertal par vår- och hösthandskar. Går aldrig att få för många.
 
9 kommentarer

Att ha alla engagerade.

 
På första maj - på onsdag, har vi tänkt köra GRAND OPENING på vår webshop! Det är ännu en del fix och produktbeskrivningar kvar, men öppningsfärdig ska den väl nog bli till onsdagen. Idag på morgonen har vi haft produktfotografering mellan de bruna jordgubbsraderna, för vi har för första gången tagit in hjälmar och ryggsäckar i lager. Ungarna som också har stenkoll på det här med cykelförsäljning. Och det var Linda som levererade namnförslaget som sedermera blev vårt domännamn - det är på www.polkuped.fi man från och med på onsdag man (kanske lite lättare) ska kunna köpa sin Puky.
11 kommentarer

Bästa helgen.

 Vi har haft en så skön Helsingforstrip. Bestämde ju hastigt och lustigt några dagar före, att vi skulle åka och Celines gudföräldrar är förmodligen universums mest gästvänliga familj som har övernattningsgäster mer än någon annan. Vi visste inte ens när vi skulle åka hem, men hoppade i alla fall på ett passligt tåg hemåt mitt i dagen idag. Vi har hängt ute tillsammans med barnen, simmat, besökt en gård med djur och druckit skumppa i mörket om kvällarna när barnen somnat. Har haft en lugn och avslappnad helg långt bort från allt stadsliv man kan komma i huvudstan. Och så tror jag att Celine lärde sig en hel del finska på köpet. Fast det finaste av allt, var att bara få tillbringa tid med ett barn. Att kunna ge odelad uppmärksamhet, en massa tid och entusiasm åt bara en, utan konkurrens. Det var kanske det mest värdefulla vi har gjort i år.
2 kommentarer