Tvättstugan.

 
Ibland saknar jag den där tvättstugan som vi inte har. Som man hade kunnat ta ungarna via för att spola av stövlar och låta sanden rinna ner i en golvsil. Som skulle ha ett torkskåp eller golvvärme. Och en torkställning.
 
Sign. Fem våta halare, tre par våta skor, tre par våta stövlar och nio par våta vantar.
2 kommentarer
Melli

Ja vetdu DET sku jag också vilja ha! Fast vi har åtminstone golvvärme i stora badrummet (sen då den är på, än är det inte så kallt). Men då måste man släpa allt genom lägenheten. :/ Vi har hängt upp en sådandär torkställning i tamburen med pinnar man liksom kan sprida ut som en solfjäder, den är rätt praktisk. Och i lilla badrummet som ligger just vid tamburen har vi spänt upp en (leuanvetotanko, vad tusan det nu heter på svenska) mellan väggarna. Där får halarna hänga och droppa ner på kaklet (och byttan,men vem bryr nu sig om lite lervatten på den liksom ;) ). Men ja. Vatten. Visst är det roligt, men inte så roligt att sen få att torka upp från skor och kläder..

Svar: Man blir ju tvungen att hitta på egna lösningar. Vi torkar också en del i vessan, för där har vi faktiskt golvvärme också. Och så uppe ovanpå spisen och på vedhällen - det är egentligen jättebra torkställen.
Eva - Kakkakaffe

fyra:)

man kan inte låta sanden rinna ner i golvsilen, det blir stopp i rören sidu. Ser bättre ut än det är, för att inte tala om hur det skvätter, tre sidor vägg är minimikrav.. Kanske det tröstar lite iaf


Svar: Ha ha ha ;) Fast vi kanske också blir med tvättstuga någon gång i framtiden. Drömmer om att när barnen är stora nog och håller på med något idrottsintresse, så ska vi också ha klädvårdutrymme och massor med förvaringsområde ute i uthuset.
Eva - Kakkakaffe