Hösten, hösten.

 
Det det med att ha Rhen som går genom gården, är väl inte så upplyftande för tillfället. Sindre, gå till andra sidan, lurar storasyskonen honom. Bada, svarar Sindre. Man väljer kläder enligt vått eller lite mindre vått. Oj, söta Sara om man kunde köpa starkare nerver någonstans ifrån.
 
Och någonstans däremellan var vi en sväng till staden för att mina stackars ögon skulle få ögondroppar från ett apotek och köpte ledsna perenner för -70% från den stora trädgårdsaffären som jag egentligen inte alls tycker om. Försökte sen plantera klematis och pioner medan det tredje världskriget pågick mellan barnen och jag hotade med att jag far till Jyväskylä OM NÅGON INTE KAN LYSSNA PÅ MIG! Fast jag vet att det är det fulaste jag kan säga.
 
Om den där äppelpajen (idag igen) i ugnen nu skulle liva upp våra armade, matta, vuxna själar. Herregud, suckar vi till varann i soffan. Underbara, fantastiska ungar vad ni kan vara jobbiga ibland.
9 kommentarer
Veronica

Oh,precis vad jag behövde höra. Underbara ungar som kan vara jobbiga ibland:)))) Idag undrade jag om de alls kan höra mig om jag inte gormar och domderar. Men suck. Det var också paj och cykelturer här..Nu sover de tre söta grabbarna gott MEN väntar nog till torsdag då gubben kommer hem ;)

Svar: Det värsta är ju att när man håller på och tjatar till förbannelse, är ju att man låter precis som dem. Men när man får tillräckligt, rinner bara bägaren över ibland...
Eva - Kakkakaffe

Sofia

Vilken underbar blund-Sindre!

Svar: Lite suddig, men så söt :)
Eva - Kakkakaffe

Mia

JAPP! Jag är för slut för att kommentera något vettigare ;)

Svar: Giv mig styrka.
Eva - Kakkakaffe

Kamomilla

Sindre är så lik min yngste, som han var för ca 16 år sen. Gud vad tiden går...och jag får aldrig dom stunderna tillbaka. :(
Han hade mjuk muminhud (sammetspäls) alltid lite smutsig i fejset, korviga kliddhänder, snusande näsa, mjukt gullig, korvig och alltid bekymmerslöst glad.Jag kan ännu känna doften...

Det är en klische, men så sant, att åren går fruktansvärt fort!!

Svar: Tur att man minns i alla fall. Fattar inte heller att Sindre snart ska fylla två. Blev nostalgisk och satt och läste bak i bloggen i går. Samtidigt som man vill att de ska bli större och självständigare, vill man ändå att de ska vara små och i ens omvårdnad. Det är så konstigt med barn och kärlek.
Eva - Kakkakaffe

Kamomilla

Så sant så! En konstig ekvation..

annika-mamma till Adrian och Noella

Det låter så väldigt bekant. Sen när det blir tyst och stilla i en sekund hinner man tänka " ja men inte är det så farligt, nog har jag lite mer nerver än så här" sen igen står man och river hår och undrar var tusan man ska göra av sig själv eller barnen, eller någon. Helst skulle man bara kunna stänga in sig i ett mörkt rum en stund. Hur är det för er, är de ännu mera trotsiga när du är mera borta. Alltså när du kommer tillbaka hem igen. För sen jag började studera är det ju fan i huset om helgerna, värsta hönshuset. Jag som längtade efter sköna mysiga helger när man sitter i soffan och säger " oj vad skönt det är att var hemma allesammans" pyttsan heller. Oj vad flummigt det blev.

Svar: Njae, jag vet inte om det är skillnad på. Tycker vi har haft flera superhelger på raken nu, men jag vet att mycket är fast i mig själv också. Så lätt att fastna framför datorn och vara oengagerad förälder om det är regnigt och tråkigt ute. Däremot tycker jag barnen sover alldeles för lite och är alldeles för trötta, men ändå har de så svårt att komma till ro och somna i tid om kvällarna. Och det här syns verkligen i humöret och gnälligheten. Fattar inte varför det ska vara så svårt att sova när man är trött.
Eva - Kakkakaffe

Ida

Vilka fina bilder! :)

Svar: :)
Eva - Kakkakaffe

Träd

Oj oj vad stor sindre har blivit. Alla tänder framme nu. Jag måste ha missat nåt för shit vad han vuxit!

Fanny

åh din Sindre är nog helt underbar!
Har följt din blogg nästan sen starten och njutit av dina träffande inlägg och fina bilder! :)

Svar: Oj, då har du hängt med länge! Tack för din fina kommentar!
Eva - Kakkakaffe