Skolbloggen.

Dagens skola: Elva timmar i en redskapsgympasal. Givande och roligt, men ganska tröttsamt och dammigt.

Dagens happening: Junior Games. Riksomfattande handikapptävlingar. En sån otrolig mångfald av barn och ungdomar. Sen lite egen skola och ytterligare ett par klubbar på det.

Dagens bästa: En gravt handikappad rullstolsburen tjej som lades att ligga på en trampolin med en av våra studeranden som hoppade omkring henne. Det leendet, de ögonen och den glädjen! Så fantastiskt.

Dagens sämsta: Urk för två potatisar och vattnig kycklingsås.Fuskade glutenfritt och åt en lakustång som jag nappade av Pandan och hade dåligt samvete för det.

Dagens lite nologa: Att assistera blinda och döva utan att veta om det. Som lägg händerna där på den blå mattan och näsan fast i gula madrassen åt ingen som inte ser eller hör. Men i ett pärlband av hundratals barn var det inte så bara att veta vem som var si och vem som var så.

Dagens inköp: Två kaffe och salvor för femtio euro.

Och bonusen:
Dagens väder: Blev helt chockad när temperaturen visade på minus sex grader när jag traskade iväg till skolan i morse. Har det varit något annat än plus sex den senaste månaden?!2 kommentarer
TIDSTJUVEN

Låter som en riktigt intressant dag! :D
Och angående bloggproblemet: tryck på "Ändra redigerare" där under rutan som man skriver i så bordet det vara löst! :)

Svar: Men jag har tryckt en miljon gånger och inget händer, äh!
Eva - Kakkakaffe

Katarina Lindell

Jag är ingen mamma ännu men du verkar vara en sån cool mamma att du inspirerar mej att bli sån då det väl är dags för mej!

Ville också be dig/alla att stötta en finlandssvensk designstudent genom att rösta på mitt bidrag till svenska ELLES stora designtävling. Jag skulle bli så lycklig!

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=473921262657919&set=a.299289363454444.86569.157012317682150&type=1&theater
Tusen tack!
/Katarina