Händer.

Glutenfritt förbättrar inte min hud. Det gör inte mörket, tågresor, gnällande barn eller en full kalender heller.

Men här är jag nu. På nionde våningen med utsikt över Jyväskyläs centrum och en miljon glittrande lampor. Rörelsejulkalendrarna till alla skolklasser och dagisavdelningar i två kommuner och färdiga och utdelade, och i morgon ska det snöa. Jag sov till Ähtäri och åt sushi till kvällsmål. Om någon skulle undra what´s going on.
6 kommentarer
K

Men hur länge åt du glutenfritt? Det kan ta t.o.m. månader (!!) innan du märker resultat, ge inte upp ännu!

Svar: Jag har inte gett upp. Äter nog fortfarande. Men jag hade hoppats att jag ens skulle märka en pikupikupikuliten förbättring.
Eva - Kakkakaffe

Sabsa

Jag ha nån gång nu och då fått fläckar av exem på vintern och då tycker jag solarium har hjälpt. Typ 2x10min eller nåt liknande.

Svar: Jag gick regelbundet då under Vöråtiden också. Fast just nu är det inte annat som hjälper än att vänta på att slippa till läkare.
Eva - Kakkakaffe

Ifa

Kolla in www.morotsliv.com ,kanske hon kan hjälpa dig

K

Fint att du orkar välja glutenfritt även om det inte ännu gett resultat! Det kan ju vara besvärligt att hitta glutenfria alternativ ibland.

En kompis till mig som lidit av svår acne hela vuxenåldern blev (nästan) av med den efter att ha ätit glutenfritt i fem månader! För henne tog det så länge, för mig blev eksem o.dyl. bättre efter några veckor.

Frida

Har du provat sup-ljus? Typ solarie men bara det ljus som hjälper huden. Det i kombination med Elidel och Protopic fick styr på min mans hud. Bassalvan Aqualan Duo har glycerin i sig, och han föredrar den över alla andra Aqualan och Essex.

E

Det var synd. Tycker nog du borde märka en förändring.
Hur skullle det vara att ta bort mjölk också, meddetsamma du håller på?
Vilka allergier har ni i närmaste släkten?
Både jag o mitt syskon tål ej mjölk, sen finns också andra i min släkt som är likadana.

Svar: Kan ju alltid testa. Men tror faktiskt det inte är frågan om allergier. Vi har inga allergier alls i släkten (förutom mommo som har gluten) och de allergitest jag har gjort har alla visat negativa. Men kollade in bloggen morotsliv som någon är länkade och det kan ju ändå handla om att något livsmedel har negativ påverkan på huden.
Eva - Kakkakaffe