Mer fix.


Ibland känner man sig nästan lite underbaraclarig. Som då man klär in skåphyllor med presentpapper och toppar det med spetsband, fastän jag är så ointresserad av pyssel att jag drar en djup suck varje gång jag måste greppa en sax. Men så blev jag ändå jättenöjd med resultatet. Och när Sindre flyttade ut, flyttade detta skåp in i vårt sovrum i stället. Saker och ting hittar så småningom sina rätta platser. Presentpappret är från Sinoopperi och det torde spetsbandet också vara.
3 kommentarer

Att ha blivit med barnkammare.

Där ligger han och sover nu, Sindre. I det som blev en liten (läs: överraskande stor) kammare idag. Ännu är det inte helt färdigt för det saknas fortfarande gipsskivor på insidan av väggen och sedan ska det spacklas, målas och tapetseras. Får se om det blir de gula träden. Men han flyttade ändå idag, tre meter bort.
4 kommentarer

Bildbloggen.

Hon den där Anna är då ingen stadsbrud och efter ett dygn saknade hon tydligen oss så mycket att hon planerade en heldag med oss i stan.
Vi fick mat och grisade ner hennes kök. Hennes sambo är för övrigt kock (just nu på Strampen) och hade gjort den godaste focaccia jag någonsin ätit.
.
I vardagsrummet har de ett smärre växthus.
.

Vi hängde i Linns kvarter och jag kom på att jag nog inte alls saknade lekparkslivet.
.


Både stora och små ben blev trötta efter många timmar på språng. Så oerhört underhållande att ha någon som sitter där och levererar funderingar på en fyraårings vis direkt i örat.
.
Så mötte vi upp yngsta systern och körde budgetvariant på fika med piroger, mjölk och glass från Cittari. Här satt vi och funderade huruvida vi trodde att den saknade systern skulle förbli i Norge eller flytta tillbaka till Finland - 2-1 till Finlands fördel trodde vi.


Och sen hade jag inga fler bilder i kameran.
0 kommentarer