Vårresan.


Egentligen har jag en liten längtan att resa iväg någonstans. Det behöver inte vara långt bort och det behöver inte vara länge - men någonstans där vi kunde ha roligt tillsammans, nolla läget och inte behöva fundera på vardagspusslet. Det skulle vara lite pepp för resten av våren och samtidigt belöning efter att allt är avklarat. Det skulle vara någonstans dit man inte behöver halare och handskar och där man kunde äta glass i solen utan att frysa.

Men så kommer jag hem och solen skiner in i köket, tulpanbuketten står på matbordet, ungarna är med och plockar vedträn och det finns chips i skåpet. Och just nu den här lördagen känns det som om jag ändå är väldigt nöjd med det här alternativet också.
1 kommentar
Michaela

Jag sku också villa göra en resa. Lekte med tanken på Kålmården (Arthur vill till Afrika och det har vi nog tyvärr inte råd eller tid med) men det sku också bli dyrt. Nu funderar jag bara på att fara 1-2 nätter till Helsingfors och leka turister där. Det är ju ändå helt annat att vara turist än att bo där.Men ja, det är så skönt med nåt att vänta på och nåt som är lite annorlunda och som hela familjen kan njuta av.