Måndagsförmiddag.

Det var så fruktansvärt tråkigt att lämna i morse. När väckarklockan ringde kvart före sex, ville jag inte annat än trycka av hela telefonfanskapet och krypa över till famnen på andra sidan sängen. Thomas kom hem sent igår kväll och vi palaverade cyklar och den kommande veckan före vi gick och sova. Och i morse hoppade jag bara över hans väldeliga och ouppackade väska som låg innanför dörren med mina egna, medan sömndruckna ungar trängdes framför fönstret för att vinka hejdå och solen sakta steg över trädtopparna vid gula huset.

Nu sitter jag på ett café i Tammerfors i väntan på tågbyte och tittar på myllret av människor som skyndar förbi och knapprar på en rapport av många.
4 kommentarer
Veronica

Blä för en måndag för er skull.Hoppas du får undan tråkigt skolarbete på tågresorna. Minns att man idkade tentläsning för fullt, fast blir ju lite si som så, beroende på ressällskap och plats man får.

Ida

Alltså hinner man beställa sparkcyklar ennu ?!!

Eva - Kakkakaffe

Veronica:

Nå, det är sisomså. Jag börjar bara må illa så lätt.Ida:

Det beror på vad du skulle vilja ha. Vi har skickat iväg beställningarna till Tyskland och vi har beställt extra av alla modeller - främst gröna.

Ida

Hadd fundera på en röd i modell 'nästminsta' men vi ha int alls bestämd oss ennu !!