Överexponerat.Just idag är jag bara så fruktansvärt nöjd med att storstäda hus, tvätta kläder, tömma kisspottor, passa barn och dricka kaffe vid mitt egna köksbord. För i morgon kväll sitter jag på tåget igen.
12 kommentarer
Anonym

träffar du Thomas denna helg?

Eva - Kakkakaffe

Hehe, jo ;)

Veronica

Blev så till mig över den andra bilden. Ser ut som en björn upp till höger;)

Eva - Kakkakaffe

Veronica:

Shit, det var ju hur lika som helst!

Bella

Härligt! Här kör vi samma recept, kanske inte stor städning här inte, men det vardagliga. Annars så är vi SUPERnöjda med vagnen! Den var rymlig fast den inte ser så stor ut, den kommer att användas flitigt! :)

Sofia - ett bättre du

Oh jag trodde också det var en björn där på andra bilden... Fina bilder för övrigt. Hoppas dagen blir bra!

Anonym

varför åker du redan imorgon kväll tillbaka?

Anni

Hej! Det här har inget med inlägget att göra, men jag och sambon funderar på att resa till Mallorca i sommar. Ni var ju där förra året. Vilket ställe var det ni var till och vilket hotell? Vad tyckte ni om det? Finns det något speciellt som lönar sig att ta i beaktande då man funderar på att resa dit? Hoppas du orkar svara på mina frågor :)

Eva - Kakkakaffe

Bella:

Tack, så roligt att höra!Sofia:

Skrämmande likt en björn faktiskt!Anonym:

För att jag ska hålla lektioner klockan åtta på måndag morgon.

Eva - Kakkakaffe

Anni:

Vi var till Alcudia. Alcudia är rätt "långt" - eller det består av både Alcudia och (2-3 km mellan) Port de Alcudia och vi har bott i Alcudia. Vi har ju varit två år - jag minns inte vilket hotell vi bodde på första året (finns nog kanske i bloggen, maj 2010), men ifjol bodde vi på Viva Blue. Fyrastjärnigt med bra standard men ändå inte lyx. Vi hyrde bil hela veckan ifjol och det var jättelyckat. Dagen som vi körde runt hela ön var en minnesvärd upplevelse. Vi körde rätt långt på de ställen som rekommenderades och vi var till exempel till en pytteliten by inne i en djup dal som har blivit utnämnd till världens finaste ort - det var en mäktig plats. Jag rekommenderar också att man hyr cyklar - man behöver inte ens vara särskilt idrottande av sig, för det är hur mysigt som helst att cykla omkring på den mallorcanska landsbygden på slingrande småvägar.

Anni

Tack så mycket för ditt snabba och långa svar :) Alcudia är det ställe vi också sätt mest på. Cykla kommer vi definitivt att göra om vi reser dit.

sus

UNNAR dig verkligen en härlig vanlig helg med skönt hemmaliv då studie och tåglivet sliter ditt arma mammahjärta. Oj va du orkar kämpa. Kämpa inte FÖR mycket bara!! En hel mamma är den bästa mamman. Växthuset blev super!