Veckans topp.

Linn körde veckans topp fem. Det här är mina:


1. Skolveckan är avklarad och det är elva dagar tills jag måste sätta mig på tåget igen.
2. Känslan att stiga in genom dörren och bli omfamnad.
3. Ett mail: "Eilisestä välitentistä pääsivät läpi VAIN Mika, Anni, Piia, Eva ja Lauri. Onneksi olkoon!" Tänk att under kan ske.
4. Min hosta börjar äntligen, äntligen ge med sig. Efter fyra veckor.
5. Syrran har köpt mappar åt mig och jag ska bli ordningsam. Moahahahaha.
11 kommentarer
mammaspring

Grattis till en bra vecka!

Bitte

GRATTIS till tentresultatet, sånt där är bara så underbart! Ett tecken på att det lönar sig att försöka. Sköna bilder förresten! :D

Cato

Tack för den superfina cykeln, den var uppskattad!! :) http://underkastanjens.blogspot.com/2012/03/premiar.htmlTrevligt veckoslut (och härliga kommande 11 dagar med de käraste)!

moster anna

hahah lägg märke till vilka strumpor Marius har på sig :)

Eva - Kakkakaffe

mammaspring:

Men VARIFRÅN KOM SNÖN?Bitte:

Sånt där händer ALDRIG mig - att jag skulle klara en tent som de flesta andra inte klarar. Det lustiga var att jag trodde att det var en liten och obetydlig tent utan värde men sen visade det sig vara muntliga förhör och omtenter och jag vet inte vad för dem som inte klarade.Cato:

Men tack själv! Så roligt att se. Vänta bara ett par veckor, så får du se vem som kan toppenbra!Anna:

Öh, mina strumpor?! :)

klum

Kappas, suullinen kuulustelu here I come! Jännä juttu, vaikka luin kokonaiset 5 minuuttia, no onneks oon parempi puhumaan kun kirjottamaan. Pidähän kivvaa kotona!:)

Eva - Kakkakaffe

Klum:

Mun piti nauraa eilen illalla kun viesti tuli. Joillakin on näköjään perjantaisin vähän tekemistä. Mutta, niinkin voi tuhlata aikaa. Ainut mitä tulen kaipaamaan on meidän lounaat - pääsiäisen jälkeen sitten.

Sofia Ekström

11 dagar, hurra! en smärre evighet! Jag försökte google-översätta ditt mail (nyfiken) och fick reda på att "Igår mellanrum fick även genom det enda Mika, Anni, Piia, Eva, och Lauri. Grattis!" vad som kom igenom vems mellanrum tycker jag känns oklart. Finska är lite av ett knepigt språk.

Katharina

Den där filten är så fin!!!!Och grattis till tentan! :)

Mia Forsberg

Vilka underbara bilder på pojkarna!

Eva - Kakkakaffe

Sofia:

Hahaha. Google translate är ökänt för att översätta från svenska till finska ;) Det var frågan om en mellantent, som bara jag och några få andra klarade. Och sånt brukar inte hända mig :)Katharina:

Jag gillar också. Speciellt ute i ett gråväder.Mia:

Sovbilden ser så rofylld ut.