Ett bildplock från dagen.

Jag har fått låna yngsta systerns fasta Nikkor-objektiv 50 mm/1,4 G och det är så trevligt med omväxling efter att ha använt mitt egna Tamron 28-75 mm till varenda bild det senaste året.
5 kommentarer

Vårresan.


Egentligen har jag en liten längtan att resa iväg någonstans. Det behöver inte vara långt bort och det behöver inte vara länge - men någonstans där vi kunde ha roligt tillsammans, nolla läget och inte behöva fundera på vardagspusslet. Det skulle vara lite pepp för resten av våren och samtidigt belöning efter att allt är avklarat. Det skulle vara någonstans dit man inte behöver halare och handskar och där man kunde äta glass i solen utan att frysa.

Men så kommer jag hem och solen skiner in i köket, tulpanbuketten står på matbordet, ungarna är med och plockar vedträn och det finns chips i skåpet. Och just nu den här lördagen känns det som om jag ändå är väldigt nöjd med det här alternativet också.
1 kommentar

Veckans topp.

Linn körde veckans topp fem. Det här är mina:


1. Skolveckan är avklarad och det är elva dagar tills jag måste sätta mig på tåget igen.
2. Känslan att stiga in genom dörren och bli omfamnad.
3. Ett mail: "Eilisestä välitentistä pääsivät läpi VAIN Mika, Anni, Piia, Eva ja Lauri. Onneksi olkoon!" Tänk att under kan ske.
4. Min hosta börjar äntligen, äntligen ge med sig. Efter fyra veckor.
5. Syrran har köpt mappar åt mig och jag ska bli ordningsam. Moahahahaha.
11 kommentarer