"Men om jag klipper gräset och Celine rensar landet då?"

Aaah, det tjatas oavbrutet här: "men vaaaad ska vi göra idag?", "vart ska vi ååååka idag?" och mina öron håller på och trilla av före klockan ens är tolv. Och jag förklarar att jag blir så trött av allt gnäll och titta nu runt er och se hur det ser ut här inne. Och halva gräsmattan är fortfarande oklippt och rentvätten ligger i en stor hög, jag måste göra nubbesiksröran ikväll och packa väskan för att jag ska på jobbvecka* i morgon - som egentligen redan började i måndags och så pottränar jag Sindre och byter kissiga byxor som grädde på moset. Och Thomas kommer hem först på lördag eftermiddag och momma och Anna ska barnvakta i morgon, det är sommartorg och allmänt kaos. "Men om jag klipper gräset och Celine rensar landet då, så kan du gå och vila mamma, så orkar du komma med oss på utflykt sen", säger Marius.
 
 
*ledare på sommarläger för ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar
12 kommentarer
Pia

Men va sött! Såde bruk e låt ije å :)

Svar: De kan när de vill.
Eva - Kakkakaffe

Satu

Aaaaaah.... älskade barn :)

Svar: Ja, vad säger man? :)
Eva - Kakkakaffe

Pernilla, mamma till 3-åring

Men, vilket erbjudande du fick:) Antar att det var svårt att neka en utflykt efter den kommentaren!

Svar: Haha, ett varv till morfar räckte som tur vad ganska bra.
Eva - Kakkakaffe

Amanda

Haha, underbart! Så omtänksamt :) ..och Celine rensar landet ;)

Svar: "Visst Cejinn?" :)
Eva - Kakkakaffe

Emma

Nämen det var ju en lysande idé. Vad omtänksam han är. :)

Svar: Undrar hur det skulle ha utvecklats ifall jag på riktigt skulle gått upp i sängen och slagit fast ögonen :)
Eva - Kakkakaffe

PatriciaS

Sötnötar! :)

Johanna

Nemen.. :) Tänk att de vet hur de ska få en att smälta.. Älskade barn! Och röran du beskriver, låter som om det vore här. Sitter i soffan å ammar, stirrandes på klädberget som tornar upp ur fåtöljen, funderandes på vad fasen jag ska göra för kvällsmat! Och stora barnen tjatar om simhall och fammos..

Svar: Hehe, låter alltför bekant ;) Och visst smälter man. Dessutom hittade vi faktiskt flytet till eftermiddagen och eftermiddagen gick i betydligt bättre toner.
Eva - Kakkakaffe

Ida

Så sött alltså, du tog vel erbjudandet ? :)

Svar: Hade gärna velat.
Eva - Kakkakaffe

Christina

Vilka härliga och duktiga barn du har. :)

Mia

Åja, den där känslan när man just kommit upp i varv och blåst upp sig och så kommer kommentaren som får vem som helst att smälta och all luft går ur en och så hittar man sig själv görandes något helt annat än det man tänkt. Han är helt oemmotståndlig, er Marius, jag är såld! ;)

Svar: Ja, de där kommentarerna som vittnar om att de lever i sin egen, lite narcissistiska (äh, det gick inte att få rätt) bubbla, är ljuvliga. Så skönt att få vara liten.
Eva - Kakkakaffe

Jenny

Men så sött :-)

mammaspring

Det där borde du har tagit emot!! :)