Ut och in.

 
Vi har inte varit så värst förtjusta i vårt tv-bord, men det stod där när vi flyttade, vi satte tv:n på det och sedan försökte vi bara stå ut. Men så gick jag upp en sväng på Tant Bergs skräpvind hemma hos pappa idag och hittade ett annat bord som i alla fall passar bra mycket bättre än det vi hade. Så nu kan jag titta på tv igen utan att vara uppjagad på tv-bordet.
 
 
6 kommentarer
Hanna

Vi har ett likadant som det fula, dock med sönderkloade hörnstolpar.. Det hänger med från makens studielägenhet och det har fått hållas tills vidare. I nåt skede, och senast när vi flyttar ska det skaffas ett finare, men vad ska man ha då som har plats för alla boxar och sladdar?

Svar: Fast finns det inte ganska smarta sladdförvaringar? På Ikea? Fast vi har inte så många sladdar, trots att man ju helst skulle vilja ha inbyggd tv-box. Vi hade dock en dvd en gång, men den söndrade ungarna och nu får de vara utan.
Eva - Kakkakaffe

B

Snyggt!

Svar: Jag gillar också.
Eva - Kakkakaffe

Laura

Yritin taas kirjoittaa ruotsiksi, mutten osannut. Siispä suomeksi:

Onko teillä ikinä ollut mitään ongelmia Stokken lasten syöttötuolien kanssa? Olen kuullut/lukenut, että maalatuista tuoleista maali on hilseillyt ja kulunut pois normaalissa käytössä. Onko teidän omat edelleen hyvässä kunnossa?

Svar: Jo, med Marius stol, den blå. Färgen har "spruckit" och så ser man tendenser till samma på Celines stol, men absolut inget som stör. Sindres lime är fortfarande intakt. Fast jag tycker inte heller att det stör på Marius stol, eftersom slitaget har varit väldigt hårt på stolen i 3,5 års tid. Jag har också hört om folk som haft liknande problem, men jag skulle ändå bedöma målspricket ganska lite på våra stolar.
Eva - Kakkakaffe

Malin

Jag förstår inte varför inte din blogg synkar med mitt Bloglovin' längre.. Har fösökt unfollow och follow igen sisådär 100 ggr, men näää... Har du hört om någon annan har problem?

Svar: Har inte hört om någon, men uppe på Bloglovin´ har det ju stått att det har varit problem i och med uppgraderingen. Men nu när du säger det, ser jag att det mina inlägg inte uppdaterats sedan soppkastrullen för 3,20. Ska ta och maila supporten.
Eva - Kakkakaffe

mej, mamma till enya 10månader

fint! det ska vara enkelt :)

eKorren

Mycket bättre!

Men måste man inte hänga teven på väggen med tre kids i huset? Eller är den säkrad på nåt sätt?

Svar: Riktigt sååå vilda tycker jag ändå inte de är :)
Eva - Kakkakaffe