Handlat igen.

För 36,50. Och nu står vi på sammanlagt 139,40 och 61 euro kvar fram tills typ den tionde augusti och det kommer att bli svårt, mycket svårt, att klara budgetramen.
 
Men vi var i stan idag och passade på att köpa två paket kaffe på special price och på det borde vi klara oss tiden ut. Och så köpte vi fem kilo potatis, ett par kilo morötter, två kilo havregryn, en massa mjölk, pasta, frön, lite frukt, smör och något mer fick vi inte. Men ikväll och i morgon är det fiskruljans igen och då ska jag byta till mig lite fisk. Sen får vi en extra matgäst i helgen, men i gengäld åker Thomas på jobb hela nästa vecka.
3 kommentarer
Veronica

Skulle aldrig klara er strama budget. Fast idag var det inte mitt fel att det blev att slänga en hel laxvbit...den luktade inte bra trots att jag precis köpt den. Morr. Fick åka till butiken för att handla en ny, ville ju ha rökt fisk idag.

Svar: Inte skulle vi heller klara det på längre sikt. Men nästa månad ska vi dubbla och se om övriga dagligvarukostnader ryms i samma pris. Äsch med fisken. Fast fisk i marketarna har nog en lång transport från sjön till tallriken...
Eva - Kakkakaffe

Dani

Här har vi handlat för 55 euro men vi borde klara oss veckan ut på det. Det allra svåraste är nog att inte gå på café eller svänga in via glasskiosken. Lika bra att hålla sig borta från centrum så kanske man kan låta bli.

Svar: Jaa, glassen är ju "värst". Men i och för sig är den så dyr nuförtiden också, så det är helt bra att vi äter mindre. I något skede åt vi glass vareviga kväll.
Eva - Kakkakaffe

Pia

Ganska roligt faktiskt, vi började se över våra matkostnader också och se om vi kunde få ner priset redan före ni började, vi är nu på v.3 och har klarat oss med ca 60€/ vecka. Men då har vi också lyckats frysa ner en hel del mat så vi är nog under 60. Så vi har ingen strikt europeng vi håller oss till utan försöker bara se till att få ner priset lite, utan att handla en massa onödigt!