Ur och i.Jag satte mig i bilen och funderade
en minut om jag skulle skita i allt och gå in igen. Det var flygkrångel och planen var försenade och det kändes taskigt att lämna utan att veta om Thomas ens kommer hem på natten. Och om han i såfall, efter nästan ett dygns resande, ska hinna sova före den yngsta förmågan vaknar för en ny dag.

Men så for jag ändå. Jag var i allt annat än toppform för att köra 330 kilometer ensam i mörker och snörök den där tiden på dygnet - men fram kom jag till sist och det var inte så att man funderade om man inte hade kunnat göra det lite lättare för sig.

Men vem har sagt att det ska vara enkelt.
9 kommentarer
Felicia

jag tänkte att den här mattan var lite lik den du visade upp i bloggen :)

http://www.carpetvista.se/mattor/Kelim/matta_151896-Kelim_Turkisk.html#

Meja

Jag beundrar dig så! Och Thomas. Ni är ett starkt team och en fin familj. Även fast den här våren kommer att ge er många stunder av frustration, tårar, saknad och trötthet så kommer ni också att få uppleva mycket glädje och mys tillsammans. Ni är målmedvetna och duktiga på att prioritera, ni vet vart ni är på väg och vill kämpa för det. Tillåt dig att gråta ut då det känns så och våga skratta åt eländet däremellan. Vi är många som följer er och hejar på er. Och TROR på er! Vete katten om jag hade fixat att ro iland ett liknande projekt men om det är nån som kan så är det du och din familj! Lycka till, jag tänker på dig och ber att allt ska ordna sig fortare än fort! Kram från en föredetta Korsnäsbo ;)

Emma

nej visst allt är inte enkelt, men det måste vara superjobbigt för dig/er ändå.

Jag gnäller då jag jobbar helg och inte ser mina barn på 2-3 dagar om jag har otur!Hoppas du får en bra vecka!Veronica

Nej, är nog knappast enkelt, men det mesta brukar ju ändå lösa sig. Hoppas flyget kom i tid så du slapp oroa dig eller ha dåligt samvete. Är inte länge kvar nu, Kämpekram!

Anonym

Kom Thomas sig hem?

Åsa-Mitt i en vårdnadstvist

Usch då! Lät inge kul Tur att det gick bra.

Eva - Kakkakaffe

Felicia:

Hehe, ni är roliga ni som söker åt mig. Tack för det. Har kanske något på gång nu, men får se vad det blir till.Meja:

Tack för din fina kommentar. När jag blir gammal eller får för lite att göra så ska jag tänka på hur det var när jag var 25 år :) Men Thomas är så bra han också och båda två gör vi vårt bästa. Det räcker.Emma:

Tack detsamma!Veronica:

Flygen gick inte men idag på förmiddagen kom T hem. Momma fick rycka in igen hon också i morse. Onödigt kråtande men det löste sig iaf.C

Oj vad mycket vi tänker på er.Det var ju tur Thomas kom sig hem idag.Tycker så synd om dig om inte är hemma med barnen nu.Brukar din mamma och barnens mommo också sköta dem om det behövs?Har ni något kontakt med henne då?Sköt om er och hoppas att allt löser sig innan maj

Linda

Vilka kämpar ni är hela familjen!