Som ögongodis.Häromdagen när jag var in en sväng på Kimperi hade de fått in de finaste små hängselbyxor och klänningar jag sett på länge från danska Albababy. De hängde där som om det fanns en namnlapp till Evas barn på dem och jag tummade på det mjuka men stadiga bomullstyget och föreställde mig färgglada och festklädda barn på lillasysters studenfest i vår. Som tur hade jag så mycket självbehärskning att jag sparade mina pengar till morgondagens tågbiljett i stället.
7 kommentarer
Nina

Oj, de är ju för härliga! Bäst att hålla sig bort därifrån. Tror tyvärr att priset går över min smärtgräns.

Eva - Kakkakaffe

Nina:

Tyvärr gick det nog över min också. Måste komma ihåg att söka på rean i vår sen.

Jenny

lustigt hur likadan smak vi har när det kommer till barnkläder! :) har har också nyss upptäckt albababy och hämtade just ett paket från posten. hittade kläder till reapris så jag kan testa kvaliteten. underbara tycker jag de är, fast vissa är föööör retro för min smak :)

Cato

Jag tycker hängselbyxorna är såå söta och fina, men tyvärr var de nog lite för dyra för mig. Har kollat på dem på KIDideas sidor, där brukar de ofta ha bra erbjudanden och sälja sista plaggen på auktion, men de här är så efterfrågade så jag tror inga plagg blir kvar (bara de nu först anländer). Tyckte också att Marakattimarssis prickiga halare var alldeles för söta, såna måste jag säkert skaffa :)Ja, och så har jag glömt att tacka för hjälperbjudandet med skidorna, jag frågade om för en tid sen. Vi hittade faktiskt sista paret 100 cm långa skidor i en affär :)

Christina

Vad härliga de är, lite retroaktiga. :D

Sarah

Jag ha många gånger klickat in dom i ostoskori och sen tagit bort dom igen. Dom e föör härliga men baa så armadis dyyr!!

Oca

Jätte fina!! Men jestas vilket pris...