Det bästa av det bästa.Det var bara onsdag och jag trodde inte att det här veckan kunde bli bättre, men det här måste banne mig vara det bästa sportlovet i mitt 25-åriga liv! Nästan så att jag önskar att det vore vinter och månadsskifte februari-mars för evigt och jag skulle lalla runt från ställe till ställe, dricka kaffe och lägga grunden för årets solbränna. Kanske ända tills det rasar snö av taket ner på verandan för sjuttonde gången denna vinter och jag ännu en gång samlar ihop de drypande handskarna och hänger upp dem på tork eller sätter en mössa på huvudet och i långkalsonger och crocs balanserar på den smala vägen till vedlidret och släpar in en överfull korg med ved för att kanske inte behöva gå ut i morgon bitti. Då kanske det ändå får bli sommar. För jag har aldrig suttit på trappan barfota i pyjamas och druckit mitt morgonkaffe.
8 kommentarer
moster anna

kanske celine och fiskmössan blev oskiljaktiga? :)

Eva - Kakkakaffe

Yes. Hon har den på inomhus också. "Jag nåånar bara Sindes mössa."

Famo

Gud vad det finns barn i Molpe.

Ser härligt ut. M, C o S kommer att ha många kompisar.

Marie

Tack och lov för din vackra livfulla blogg! <3

Eva - Kakkakaffe

Famo:

Ja, tänk - och ännu mer barn finns det. Med fina vänner behövs det inte så mycket mer. Då vinner den lilla pulkabacken i Molpe 100-0 jämfört med stora, grymma backen i Jyväskylä.Marie:

Tack för att du kommenterar!

Eva

Jag såg er picnic och började tänka på picnicar och undrar om du har bra tips på ätbara saker att ta fram i kylan? Gärna enkla att äta så att det fungerar med barn, men ändå lite hälsosamma. Inte bara kex och kakor. Kanske du kan blogga om det? :)

Anni

Sista meningen får mej att längta ännu mera till våren och sommaren! :)

Gudmor Anna

Instämmer fullständigt, denna veckan kunde go on and on and on... Tack för dagens mellis! Vi får ta en tur via boden efter kvark imorgon, F imponerades av hemgjorda glassen.