När jag aldrig lär mig.

 
Fick ett spontaninfall och drog till Fagerö på loppis idag. Loppisbegäret var större än tanken på tre barn i hasorna i den stunden. Dessvärre hade halva Närpes också fått samma spontaninfall och "den som ger sig in i leken". Och Marius hittade en motorsåg som han skulle få (loppis är det närmaste jag kan tänka mig att ens köpa leksaker) och som Sindre också nödvändigtvis skulle ha behövt och där jagade en en annan medan den tredje stod och sympatiylade i rädsla att de två pojkarna skulle förvillas mellan alla människoben. Men en mamma viskade tröstande över axeln att det blir lättare sen när de blir äldre, när saker ramlade ur famnen och prislappar klistrades fast i kläderna och vi köade genom hela Fageröpaviljongen till betalning. Fast skoj att så många kom fram och sa hej idag - Närpes har förresten grymt många bloggläsare. Men med oss hem kom i alla fall den förbannade motorsågen, en racerbil och en leksakkamera som var ren muta åt Sindre, ett par kakformar, en matkopp åt hönsen, en bok och en ljusstake. Och det var ett riktigt bra loppis. Om det bara hade varit en aning mindre hektiskt.
4 kommentarer
Jessica

Jag tänkte försöka mig på ett besök imorgon. Men jag tror jag lämnar av kidsen hos deras farmor, vågar inte ens tänka tanken att släpa med mig virvelvinden Saga ;)

Svar: Haha, var det faktiskt jag som skrev häromdagen att 1,5 år är en huipputacksam ålder och att Sindre älskar att sitta i sin manduca?
Eva - Kakkakaffe

Mona-Lisa

Det var roligt att träffa på er "live". Du har SÅ fina barn. Ni kom ju därifrån med livet i behåll och en massa fynd, så det är inget att bekymra sig över. Man kan ju inte sitta hemma hela tiden heller, bara för att man har 2,3,5,10 barn. Jag är stormförtjust i att följa storfamiljernas liv i tv-serien "Familjen annorlunda". Kolla på det, så känns ditt liv mycket lättare :)

Ifjol var både min dotter och sambon med på Skärgårdsloppis. Men det var nog min sambo som tappade tålamodet först, så jag tog det säkra före det osäkra och ordnade med farmor som barnvakt (åt båda två)i år. :)

Svar: Ja, tre barn är ju nog inget mot familjerna Annorlunda och jag far nog själv gärna iväg, men undviker helst massor med folk och långa köer, eftersom det är så lätt hänt att man tappar bort någon och tålamodet tryter. Sen får man vara glad åt allt man får med sig plockat i farten ;)
Eva - Kakkakaffe

Margaretha

Hej!
De var roligt att träffa Er och få se er i IRL
som man läst om i många år.
Å ja de va väldigt mycket folk...har aldrig varit med om liknande....men roligt att de kommer folk då de ställer till med ett så stort loppis
Snart kan vi börja jämföra oss med Juthbacka.
Tar vel några år men ändå en bra början

Svar: Jo, det var ju förstås jättebra att det var mycket folk och affärerna gick säkert också bra.
Eva - Kakkakaffe

Ida

Läser Inte enklare än så av Kajsa Ingemarsson nu, och ska nog börja med Bara vanligt vatten sen. Älskar hennes böcker! Så otroligt lättsamma och omöjliga att lägga ifrån sig även fast hon skriver om de vardagligaste sakerna som finns. :)

Svar: Jag har gillat hennes böcker mycket, men har inte läst de nyaste av henne. Värst bara att nattsömnen blir lidande.
Eva - Kakkakaffe