Materialisten i mig.

Kaffebryggare/Moccamaster, glasvitrin/Iittala, köksklocka/Thomas Bai, bok/Maria Österåker, linnelakan/H&M home, tvålar/Lilla Bruket, sopptermos/Arctix, utomhuskrukor/House DoctorJag brukar inte ha svårt att komma på vad jag önskar mig för materiella ting i födelsedagspresent och det har jag inte till min 26-årsdag om en månad heller. Fast en ny kaffebryggare som brygger varmt kaffe är min största önskan. Då är jag nöjd.

8 kommentarer
Therese Henry & Charlie

Ja, en moccamaster är en bra önskning! Finns ingen bryggare som brygger snabbare, varmare och bättre enligt mig :) Har nog haft min i sex-sju år nu och den funkar fortfarande fläckfritt!

pia

Håller som bäst o plöjer igenom österåkers bok som jag köpte igår på mässan i botniahallen :) jätte läsvärd o fina bilder som inspirerar!

Eva - Kakkakaffe

Therese:

Vad bra! Just nu dricker vi bara pissljummet och det är inte så najs.Pia:

Låter bra det! Bläddrade genom den hos Lundagård och bara boken och layouten är sååå fin. (Och så måste jag säga att jag nog inspirerades av att göra någon liknande utmaning.)

Sussi

Jag rekommenderar en perkulator ifallom du vill ha riktigt varmt kaffe och på samma gång slipper du använda kaffefilter.

Anna-Lena

Oh ja, Moccamastern är toppen! Nästan så att den brygger FÖR varmt kaffe, men det är ju definitivt att föredra framom pissljummet :-)

Jenny

Vi har också haft vår moccamaster i cirkus 5-6 år...enda problemet tycks vara att de håller en evighet ;) har en silver men materialisten i mig skulle vilja ha en yellow pepper...men först måste ju den här gå sönder... :/

Jessica

Får jag fråga hur/var du gör de här collagen, de är fina? Älskar dymo-texten också!

Eva - Kakkakaffe

Sussi:

Men är inte en perkulator en sån som det tar jättelänge med? Min momma har i alla fall som det tar en evighet att få kaffe med :)Anna-Lena:

Då måste jag bara vänta tills jag fyller.Jenny:

Hehe, lyxproblem. Ni verkar nog ha så himla snajsigt hus!Jessica:

Jag gör dem nog i photoshop. Jag har friläggt (om än mycket slarvigt) vissa av objektetn för att de ska kunna placeras ovanpå, eftersom produktbilderna vanligen ligger på vit bakgrund.