Som sagt var det inget fel på vädret idag.

8 kommentarer

Tjoho.

Det är fredag, solen skiner, det är varmt och löven är röda. Jag klär mig för första gången den här veckan i annat än sportkläder, jag har ätit ostkaka som efterrätt till lunchen och jag slutar klockan två. Hurra för det!
7 kommentarer

Kirpparilla.


Jag kände att jag behövde få lite avslappning och nollning när jag kom hem från universitetet idag. Det var inte särdeles tjohejsan-väder heller, så jag tog med mig de två barnen och for på loppis.


Marius fick en hel hög med gamla Bamsetidningar på finska för 1,50 euro. (Hurra för kvällens sysselsättning!)Celine kärade ner sig i en docka med en kläduppsättning.

Bolagströjor åt Celine och Sindre, som nästan använder samma tröjstorlekar, från Ticket och L&B för 2 euro styck.Ytterligare en tröja (bodyn är inte särskilt praktiska på pottan) åt Sindre och ett par me&i -byxor åt Celine - 2 respektive 5 euro.

Sen det här då: Jag vet inte - men den tilltalade mig bara. Det är en gungelefant. Den väger ett halvt ton och är lite kantstött, men denna får snart flytta in i barnens nya rum och jag tycker den är hemskt fin. 19 euro.
20 kommentarer