Måndagsnyheterna.Jag skrev tent idag. Den första på flera år. Före det var jag tvungen att cykla till affären och köpa blyertspenna och suddgummi - kan det bli mer 1900-tal? Men med sneda rader samt stjärnor här och stjärnor där, tror jag det gick riktigt bra. Småbarn och rörelse är mitt hemområde om man säger så. Sen for jag hem och klädde de nakna ungarna. Sindre är sötast i underställ.Med en på ryggen och två på cyklarna begav vi oss. Vi väntar allt vad vi orkar på snön. Men den kommer inte i morgon heller.
.
Vad är det här för väder då? Åtta plusgrader och ljumma vindar. Det stackars skidspåret mår inte så bra och det börjar vara gone med allt som heter ensilumenlatu. Och slalombacken är lika grön som en sommaräng.
.
Sen hängde vi på gården en stund och granntanten kom i nästan förskräckelse och frågade om vi skulle flytta. Det skulle bli sååå ledsamt sa hon och jag gapskrattade tillbaka. Det är sant, sa hon och jag undrade om hon menade allvar - vi med vår decibelnivå. Fast jag vet inte om jag kommer att sörja grannskapet så mycket. Sindre fattade inte riktigt tjusningen med gåvagn ännu. Han har en lång vinter framför sig ännu.
8 kommentarer
Nina

Vad har du för skostorlek åt Sindre? Jag har ett par vinterskor i storlek 20 hemma, men E kan nog inte gå med dem, de är alldeles för stora. Vet inte riktigt om jag ska satsa på att köpa mindre eller inte.

Eva - Kakkakaffe

Vete fåglarna vad han har för skostorlek. Avskyr barn och skor och fötter som växer för fort. De där är 21 och alltföööör stora. Och inte vet jag vad han ska ha på fötterna när han börjar gå. Och inte vet jag vad de här andra två ska ha för storlekar på sina skor. Varsågod för hjälpen :)

Nina

Jo, jag är också helt ute när det gäller skostorlekar :) E går nog bara några steg utan stöd, men jag antar att han springer om en vecka eller så, de utvecklas så fasligt snabbt alltid.

mammaspring

SNART kommer snön. Nu är det bara frågan om dagar... ok kanske 2 veckor.. Men jag känner det på mig... :) SNART kommer snön :) (håller tummarna)... Är så trött på mörkret! Behöver vit snö :)

Sarah

Varifrån är understället?

Eva - Kakkakaffe

mammaspring:

Jag hoppas på dig. Vi börjar ha sett det här vädret nu.Sarah:

Isbjörn of Sweden.

Anonym

en sån liten gladfis han e =D

Lisa - Ung mamma

Hej!

Kan inte du visa hur du knyter bärsjalen?

Jag har också en sådan sjal men jag vet bara hur man knyter den så att bebisen sitter på magen.Kram

Lisa