Jag vill i alla fall glädja två själar.

Jag undrade nog då i natt vad det här skulle bli till idag. För egentligen skulle den här söndagen ha kunnat vara likvärdig med långfredagen. Ungefär lika lång, lika händelselös och lika grå var den. Men jag vet inte om det var den där omsomningsmorgonen eller vad det var som gjorde att den här söndagen har varit den lugnaste i den Ramstedtska lägenheten på veckor. Barnen som inte ens ville gå ut på förmiddagen för att de var så fullt upptagna i en lek. Jag säger bara Det har aldrig hänt förr!
Så därför tycker jag att en utlottning kunde få avsluta den här veckan. Jag har två priser: ett presentkort på 30 euro och en valfri body lotion från Victoria´s Secret (värde: 18 euro). Alla som vill kan vara med och delta och det gör man genom att kommentera med vad man skulle kunna tänka sig från shopen ifall man får välja precis vad man vill.
131 kommentarer
Maria

Jag fyller snart år så OXXO design Rannekoru

[O1006] skulle vara perfekt till mig! :)

Maria

Jag skulle gärna ha den där Lipsy Iron Queen Dress i min garderob! Blev faktiskt supersugen... Men vill också gärna vinna dina priser :)

Mamselina

Jag sku välja halsbandet Pearls for Girls 1106-00

jessica

Den mörkgråa ponchon: Soaked In Luxury Ganchos

[S1086]. så fin :)

Isa

[R1057]

För att det är en vit tunika utan kaffefläckar, fettfläckar eller missfärgningar :)

Monika

Jag gillade Serious Sally Olivia Jeggings

[R1026].

Petra

Om jag fick önska mig en sak från shopen så skulle det vara "den lilla svarta", soaked in luxury loft dress. Med två små pojkar hemma är det inte ofta jag klär upp mig men denna hade passat perfekt vid de tillfällen som det händer. Går att variera med olika Accessoarer och blir då mer användbar året om. Kanske lite knepig att amma i, men ska man vara fin så får man lida pin (och förhoppningsvis kommer minsta pojken inte att amma för evigt:))MammaJezzica

Price Aspen Cardigan från Serious Sally skulle inte sitta helt fel...med stjärnor och allt ;)

Ann

Det blir vinter och jag fryser, http://www.fashionholic.fi/soaked-luxury-pastries-cardigan-p-130.html ser mysig ut.

Lina

Jag skulle äntligen unna mig en ny plånbok efter att ha haft den jag har nu så länge jag minns. Senast idag tänkte jag på att satsa på en ny. Den Svarta plånboken från Friis & Company är ju fin.

muminmamman

Jag skulle ta det rosa armbandet från OXXO design:

http://www.fashionholic.fi/oxxo-design-armband-p-383.html

susanna

Jag tycker scarfer passar till allt och alltid; Rut m.fl. Madesimo Ruffle Scarf

Jenny

Wenka dress till årets julfest! Ser fram emot att få slippa ut en kväll utan kids...få klä upp mig och äta gott och umgås med underbara kollegor :)

Malin

När jag såg den här: Price Destiny Star Cardigan behövde jag inte fundera en eller två gånger ifall jag vill ha den! Skulle verkligen behöva något nytt i klädskåpet. :)

Jenny

Brett läderarmband från OXXO design, skulle jag välja.

Lina

Så här i stundande julfesttider skulle klänningen Soaked i Luxury Loft Dress sitta helt perfekt :)

Janika

Åh, om jag fick välja vad som helst, så skulle jag ta en väska! nåt som jag egentligen inte behöver - men OM jag fick välja, så skulle jag ta Flower Feeling Bag från Friis & Company. http://www.fashionholic.fi/friis-company-flower-feeling-p-360.html

Lite sommarkänsla till vintermörkret...

sara

eftersom jag är i stort behov av en vinterjacka skulle jag nog välja denhär; http://www.fashionholic.fi/stephanie-long-jacket-p-414.html

Carina

Price Aspen Cardigan skulle jag gärna ha i min garderob.

Camilla

Jag skulle välja Serious Sally Cammie Big Neck Shirt.

Susanna H

Jag skulle kunna tänka mig ett sett med Munkjacka och byxor från Lundmyr Of Sweden, åt babyn i magen. Eller så skulle det bli ett läder armband

Design Fosshagen 8207-03 åt min pojkvän som fyller år nästa torsdag! Behöver inget åt mig själv just nu tydligen=)Anna-Karin

Vad mycket fint det fanns där! Jag skulle bl.a. kunna tänka mig en Price Aspen Cardigan. :)

Veronica

Hittade en måste ha jacka! ICHI I-TORY jacket [I1006] Den är ju hur cool som helst! Me like very much!

Anna

Jag skulle nog unna mig själv en Price Nicole Tunic, om jag skulle ha turen att vinna :)

Famo

Ja du, jag skulle nog välja en väska "Acustic bag black". Snygga kläder, men jag tror inte de skulle vara så snygga på mig efter att jag klämt in mig i ett X.

Johanna

Jag skulle välja den här fina kjolen: Soaked In Luxury Plieskirt

[S1082)!

Katharina

Det skulle nog bli en body lotion, närmare bestämt Sweet surrender (Jojoba butter). Dels för att kläderna inte riktigt var min stil men framför allt för att jag inte har någon body lotion, aldrig minns att köpa och kanske skulle slippa vara torr som fnöske varje vinter om jag hade en sådan "lyxig" variant. :)

Karin

Fast jag stortrivs som hemmamamma skulle det ibland vara kul att få klä upp sig snyggt och gå på fin fest. Då skulle jag ta på mig den här skapelsen http://www.fashionholic.fi/soaked-luxury-calypsos-p-457.html. Ljuvligt, tycker jag!

jessica

Hade nog valt Campden Backpack från Friis & Company. Den var fin!

Jennifer

Jag skulle gärna vilja ha en Tahoe Stripe Knit Toffee/Black! :)

Anni

Fanns mycket fint men de som föll mig allra mest i smaken, var en väska, Friis & Company Summer Bag. Namnet till trots tycker jag den skall passa ypperligt i vinter :)

Manuela

Jag skulle välja den här snygg cardigan http://www.fashionholic.fi/soaked-luxury-calamite-p-459.html Den ser såååååå härlig och söt <3

Lindah

http://www.fashionholic.fi/oxxo-design-rannekoru-p-340.html^^ detdär armbandet är superfint!

åh, jag skulle gärna vilja ha en ny klänning! gärna Rut m.fl. Price Tracy Wrap Dress i svart! såg att storlekarna fanns i XL också, himla trevligt!

marie

Jag skulle välja ett Lundmyr of Sweden Presentset, eftersom jag snart ska bli faster åt en liten skrutt :)

Emma

Jag fyller i början av november och Pearls for Girls 1930-45 Halsbandet skulle jag jättegärna kunna tänka mig :)

Emma

Pearls for Girls 1930-45 Halsband denna skulle jag önska mig ! Passligt tills jag fyller år å allt ;)

åsa

Nu till vintern skulle det sitta bra med något varmt och skönt på huvudet samt något som skyddar mina stackars öron från frostskador. Jag skulle kunna tänka mig den mysiga polyestermössan

sara

jag skulle välja Friis & Company Dublin Shoulderbag!

Anna

Det första jag riktigt faller för är förstås inte åt mig; utan lillkillen: lundmyr of sweden munkjacka och byxor. Huuur fina som helst!! Men efter en nogrannare titt så ser

Soaked In Luxury Castor-Jacket inte alls dum ut heller.

[S1077] Aaah, det blev för svårt att välja vilken; kanske båda?!? ;o)

Beatrice

Jag skulle behöva en ny body lotion, så jag funderar på att beställa VC Sweet Surrender Body lotion http://www.fashionholic.fi/sweet-surrender-body-lotion-p-46.html?osCsid=7f4d64f338ca6654d96abf173e4371d4.) I sådana fall beställer jag ett par stycken, så jag kan ge bort de i present också!

milla

jag skulle välja dom rödrandiga Lundmyr of sweden byxorna till min bebis Lina! :)

Lina

Jag skulle absolut välja OXXO design rannekoru. Precis min stil när jag vill vara vardagsfin: inte för mycket å inte för lite, precis lagom!

ANNE

Jag skulle antagligen välja denna fina svarta klänning om jag hade turen att vinna. http://www.fashionholic.fi/soaked-luxury-loft-dress-p-462.html

Daniela

Soaked In Luxury Loft DressDen skulle sitta helt fint på Skuggalan 5.12 :)

Linda

vad roligt med en tävling. Jag har länge dreglat på Furlong-väst från Soaked.

Mariah

Jag skulle säkert köpa någon av dom snygga väskorna åt mig.

Lillemor

Om jag skulle få välja skulle det helt klart bli Soaked in Luxury Meredith shirt [S1020] den verkar urskön och snygg. Dessutom tror jag den skulle vara snäll mot de sista gravidkilona på magen som envist hänger med ännu.

Malin

Oj så mycket fint! Men Friis & Company Kaiser Lady Bag skulle jag gärna ha i mina ägor (http://www.bloglovin.com/m/1418784/320106130/a/0/aHR0cCUzQSUyRiUyRmtha2tha2FmZmUuY29tJTJGMjAxMSUyRm9jdG9iZXIlMkZ1dGthc3Qtb2t0LTMwLTIwMTEtMS5odG1s)

Karollina

Något av de härliga hudvårsdprdukter. :) Eftersom jag är mycket lat inom allt som heter vårda huden.

Hemmapappans fru

Jag skulle välja Stylesnob Ballerinas Rose -skorna! Jättefina! Fast skulle nog få vänta till nästa sommar först. :)

Ciz

Oj så svårt att välja, men armbandet från OXXO design [O1006] är nog en favorit!

Carina

Acustic bag black är helt klart min favorit, gillar väskor och skor.

Johanna

Verkligen bra avslutning på veckan :) Soaked In Luxury Wenka Dress skulle gärna få flytta in i min garderob. Den är stilren och snygg och så gillar jag spets.

Nina

Jag sku köpa den här underbara saken http://www.fashionholic.fi/soaked-luxury-frilla-dress-p-107.html och gå på skuggalan i Vasa.

Sofia

Jag skulle välja ett smycke...men vilket är en SVÅR fråga....

Malin

Jag tänkte på er idag när Idun grät och grät och grät för att hon MÅSTE gå ut. Raka motsatsen till era barn alltså :) Efter några dagars sjukledighet var det extra traumatiskt att ta sig ut. Hon har aldrig gillat det. Trist. Här inne har de alltid fullt att göra, nog kommer de igång ute också, men inte alls på samma sätt.Om jag fick välja en grej från webshoppen skulle det bli Even bracelet från Friis & Company.

Mippe

Denna kunde jag tänka mig: http://www.fashionholic.fi/friis-company-slam-flower-weekend-p-244.html. Fin!

Therese

Den fina Soaked In Luxury Calypsos

[S1083]-klänningen ser ut att passa också en växande mage så den matchad med Soaked In Luxury Pliejack [S1081]-jackan och ett par snygga svarta rosetter i öronen från Friis & Company (Friis&Company Agena earrings [F1020]) skulle vara perfekt till alla julfester!michaela

En riktigt snygg, blingig ring skulle nog mitt val falla på!

Den med blommor som går över flera finger! Super nice :)

I fall man behöver ta från sej har man ju vapnet med sej ;)

Annika

Det här måste jag ju ta hem för jag råkade kära ner mig i en väska, nämligen Friis & Company Summer bag. Hoppas hoppas hoppas.

Carita

Jag skulle välja dessa åt mitt barnbarn: Lundmyr Of Sweden Leggings

hanna

Just A Bad Hairday mössan,bara för att man inte orkar och hinner borsta håret alla dagar, ju.... ;-)))

Johanna

Det är lika svårt som att välja lösgodis...det finns så mycket! Men jag väljer den snygga Soaked In Luxury Loft Dress-klänningen.

Evelina

Oj vad mycket fint det fanns! Det är ju så trevligt att lyxa till det lite åt sig själv emellanåt och därför skulle jag välja denna klänning att ha på alla finare evenemang :) http://www.fashionholic.fi/soaked-luxury-loft-dress-p-462.html

Emma

Skorna från friis & company [F1041]skulle nog sitta perfekt på mina fötter! En kvinnas bästa vän är skor. Ligger nog en sanning i det tycker jag ;)

CeciliaMånga fina grejjer i shoppen! Jag skulle nog välja oxxo design rannekoru, tycker så om oxxo smycken och klockor! Kramar från en vinstsugen monkedo :)

Malin

Jag skulle ta en bodylotion, om jag fick välja. Så hoppas jag vinner. Då tar jag:

VS Sweet surrender Body lotionDen verkar bra. Hudlotioner har en strykande åtgång, särskilt på vintern.

cecilia

Oj vad svårt att välja, jag hittade massor! Men Friis&company Addies black skorna tror jag att jag skulle välja :)

Jenny

Jag skulle välja en Price Nicole Tunic om jag vann.

sofia G

Price Aspen Cardigan [R1060] helt klart!

madelene

Vad som helst egentligen :) så sällan man unnar sig något åt sig själv, mest ungarna som får nytt.. men detta armband gillar jag från OXXO [O1006]

Ina

Väljer lätt en body lotion: http://www.fashionholic.fi/pure-seduction-body-lotion-p-44.html

Ella

Skulle verkligen behöva en ny handväska, så jag skulle välja: Svart Garbo Doctor-väska från Friis & Company.Annika N

Jag skulle välja mellan Price Aspen Cardigan

[R1060] eller någon härlig väska men de var så många fina att jag inte kunde bestämma mig :)

Johanna S

Jag skulle välja Price Destiny Star Cardigan

Johanna

Om jag fick välja vad som helst därifrån så skulle jag välja [F1030] Friis & Company Vixent Weekend Bag eftersom jag verkligen är i behov av en rymlig väska att ha till jobbet och liknande.

Katarina

Jag skulle vilja ha denhär sovsäcken åt min 6-veckors lill kille. Då skulle det gå snabbt på nätterna vid blöjbytena.. :)http://www.fashionholic.fi/lundmyr-sweden-sleeping-p-316.html

aino

tillåter mej att ännu kommentera eftersom klockan är 23.18 i danmark :) jag skulle välja en "pikku musta" av soaked in luxury! Jag skall på gala fest, men har ingen klänning... kan man ha på sej en sån? :)

Banankokaren

Men oj! Där fanns ju allt möjligt som man kunde tänka sig! Det som mest föll i smaken var dock Soaked in Luxury Femicoat. :)

Christina

Hej, Jag hittade din sida och de fantastiskt fina yllebyxor av modell långa med ben som ni fått hem på posten av en kunnig stickare :) Min undran är om det finns någon möjlighet att få ta del av "receptet" som du kallade det i tidigare inlägg då min mamma stickar ullbyxor åt min lilla, men nu skall sticka med ben till henne och önskade måttangivelser och kanske ett helt recept för en liten på 3-6 mån, för att underlätta stickandet :)Om möjligheten finns kan du väl höra av dig. MvH Christina

En till Karin

Inför kommande farsdag skulle jag välja ett läderarmband som barnen kunde ge till pappan i huset.

Milla

hmmm, svårt vad man skulle välja...men, ev lundmyr kläder åt kommande bebis, eller en väska åt mej själv=)

Emma

Älskar Lundmyr Of Sweden-kläder och skulle därför välja Lundmyr Of Sweden Hoodie & Pants åt min dotter. Hur gulligt som helst!!Anna

Eftersom jag snart får två små gullungar så skulle jag behöva en sånhär http://www.fashionholic.fi/lundmyr-sweden-baby-bottle-p-364.html

så pappa får mata en liten skrutt :)

Manuela

Friis & Company Annamay stövlar/skor. För att jag har endast ett par tossor att gå med precis varje dag o dom e sönder. :(

Sarah

Soaked In Luxury Amorascarf

Den här skulle jag vilja ha, underbar!

Terhi

Jag skulle välja bebis-flipflops som skulle gå till brorsdottern. :)

Mimmi

Om man ännu hinner va me o tävla så skulle jag gärna ha en Price Aspen Cardigan i min garderob!

Sophie

Jag är svag för smycken och OXXO design har ju jättesnygga! Så jag skulle välja OXXO design Rannekoru [O1006].

Tanja

Om jag fick välja så skulle jag ta den här väskan http://www.fashionholic.fi/friis-company-dublin-shoulderbag-p-381.html, skulle behöva en sån till arbetet.

Lotta

Jag skulle välja en Steff Rib Cardigan [R1043] i så fall. Sen ser så mysig ut och skulle passa perfekt nu när det bara blir kallare och gråare utomhus.

ida

Om jag skulle få välja skulle den här härliga tröjan värma mig när det börjar bli kallt. http://www.fashionholic.fi/price-destiny-star-cardigan-p-431.html

sabina

Luxury bissyknit cardigan skulle sitta fint.

Jessica

Klänning eller skor..hmm..kanske ett par söta ballerinas: http://www.fashionholic.fi/stylesnob-ballerinas-p-419.html

Carita

Vackra saker, kanske en väska skulle vara bäst så kan man växla användare:)

Anonym

Foxton wallet är det som önskas mest för tillfället :)

Camilla

Ett par mörkblåa stretch jeggings från Serious Sally skulle inte sitta fel efter min senaste graviditet för jag kommer ännu inte i mina jeans:/

daniela

Skulle nog välja en Price Aspen Cardigan :) Den ser så mysig ut!

Marina

Det rosa armbandet från OXXO skulle sitta fint att vinna.

Irene

Jag skulle välja en svart klänning: http://www.fashionholic.fi/soaked-luxury-loft-dress-p-462.html

nina

http://www.fashionholic.fi/soaked-luxury-ganchos-p-460.htmlSå mysig!

Johanna

Jag skulle välja ett läderarmband åt min man som är en jättebra pappa som låter mig få sovmorgon på helgerna (mitt morgonhumör är inte att leka med).

Sofia

Jag skulle köpa något åt mig själv och då skulle jag välja halsbandet "Halsband från OXXO design med texten " live love laugh "".

Grovt, stilrent med bra budskap.

isa

skulle jag vinna presentkortet skulle jag absolut köpa min dröm jacka/kavaj (Soaked In Luxury Pliejacksom) jag gått och dreglat efter men som har varit lite för dyr för min ekonomi!

Ulrika

En festväska: Soaked in luxury Bowibag.

AW

Lundmyrs set med huppare och byxor, så söta :)Förresten, tusen tack för kimperikoden, har kliketiklickat hem både en manduca och en docksjal som ska bli julklapp :)

Pernilla

Soaked in Luxury Doubly är ju väldigt fin :)

Josefine

Min dotter fyller ett i nästa vecka och vill gärna äta själv så om jag fick välja så skulle ett lundmyr of sweden bestickset sitta fint som present

Pia

När jag nu använt endast skötväska som handväska snart i två år, kunde man ju satsa i en riktigt fin handväska åt sig själv! Friis & Company Kaiser Lady Bag skulle sitta fint på min arm på alla julfester och tillställningar!

Alexandra

Utan tvekan skulle jag helst vilja ha Friis & Company väskan "Garbo Doctor Bag" http://www.fashionholic.fi/friis-company-garbo-doctor-p-379.html

Sofia

nya höstkläder helt klart! koftorna såg sköna ut så en sådan skulle jag nog välja.

mariael

jag behöver en ny varm jacka till vintern, så jag skulle välja den här http://www.fashionholic.fi/stephanie-long-jacket-p-414.html !

maria

Hej ! Jag skulle vilja vinna den här ; http://www.fashionholic.fi/petrol-dress-p-246.html fina klänningen. Jag väntar vårat första barn och har blivit så himla stor om magen, så ingen av mina vanliga klänningar sitter så fint som jag vill. Eftersom vi ska på så mkt kalas och middagar i november/december så skulle den här sitta fint !

/ Maria

Cecci

Soaked In Luxury Amorascarf

[S1043]. För en som varit mammaledig ganska länge och nu ska börja jobba igen behövs definitivt något nytt i garderoben...

matilda

Soaked In Luxury Plieskirt skulle jag t.ex. kunna tänka mig. Och så en hel del annat, förstås :)

Malin B

Jag skulle mer än gärna vilja bli ägare till OXXO-halsbandet 01009 :)

Bondmoran

Vilken rolig tävling :) Jag blev riktigt inspirerad av denna webb-shop. Den produkt jag skulle vilja köpa därifrån är klart Friis & Company Kaiser Lady Bag. Den skulle passa bra nujust eftersom man snart får börja på nytt jobb :)

Petra

en klänning från Soaked in luxury!

Anna J

Jag tycker så om Lundmyr, så skulle antagligen beställa något sånt till min lillis.

Elin

Lätt!

Ett par svarta Serious Sally Olivia Jeggings. Eftersom jag på en lång tid inte orkat pallra mig i väg och leta efter ett par byxor, har det lett till att de gamla bokstavligen sagt upp kontraktet! De såg sköna ut och stretch är ju aldrig fel!

Sandra

Kul med tävling! Jag hoppas på tur och det jag tyckte bäst om var halsbandet OXXO design med texten " live love laugh "

Elliw

Soaked in Luxury Vola top skulle inte sitta helt fel ;)

Feia

Om jag ens på något vis skulle ha sådan tur att jag skulle vinna, så sku jag nog välja denna: http://www.fashionholic.fi/serious-sally-cammie-neck-shirt-p-447.html

Ser kiva ut, en skjorta i lite annarlunda modell :)Den sidan hade jag inte råkat på tidigare, måste nog surfa runt på den lite mer nu!! Riktigt fina saker hade de ju där!

Anonym

Men så bra! Gillar när du får ha en lugnare dag där emellan! Gillar också om jag har chans på en "Soaked in Luxury Bissyknit cardigan" så jag kan känna mig välstädad på jobbet! :o)

Ann-Lis

Men så bra! Gillar att du får ha en lugnare dag där emellan! Gillar också "Soaked in Luxury Bissyknit cardigan" så jag kan få en chans att känna mig välstädad på jobbet! :o)

Anka

Jag skulle kunna tänka mig antingen top, tröja eller eventuellt ett smycke. Det fanns ju så mycket att välja på!

Mia

Serious Sally Big Neck Shirt (http://www.fashionholic.fi/serious-sally-neck-shirt-p-446.html) skulle sitta mig alldeles perfekt!

Pia

Kläder från Lundmyr skulle jag välja!

Mia

Lundmyrs munkjacka med byxor sku passa jättefint på min 1-åring, så den e min favorit.

andréa.

jag skulle faktiskt välja någon av bodylotionerna. de doftar nämligen helt fantastiskt! victorias secret är sådär lagom lyxigt här i finland när det inte finns att få ta på överallt :).