Humöret.

Idag hade vägbelysningen ännu inte släckts när jag cyklade hem från skolan vid tolv - så mörkt är det. Snön är ett minne blott och regndropparna rinner frenetiskt nerför fönsterrutan. Och så var vi utan elektricitet i morse. Jag grävde ljus ur flyttlådan och suddade fötterna framför mig för att inte få falla ihjäl mig på allt som ingen plockat upp. Det gick inte att dammsuga, det gick inte att diska, det gick inte att tvätta, det gick inte att titta på tv och ungarna gnällde så öronen höll på att ramla av - det var inte bättre förr.

Nu ska jag fara till stan - ensam. Jag drack just en kaffekopp med grädde, ifall det på något vis skulle ha varit en humörhöjare och så är det omöjligt att fotografera inomhus längre.
8 kommentarer
Lina - Mamma till Anabelle och Alicia

HejTänkte fråga dig hur tidigt dina barn har kunnat hantera den lilla balanscykeln? Vår stora tjej fick mellanstorleken när hon var nästan 2,5 år. Lillasyster är förstås jätteavundssjuk och sitter jämt på den i hallen, dock har hon aningen för korta ben. Men funderar på om hon kan hantera den lilla modellen vid 1,5 år som hon blir i vår. Hon är nu 81 cm och snart 15 månader. Det kunde ju isåfall bli en vettig julklapp.Tacksam för lite råd :)

Augustifamiljen

Så är det här också, jag orkar knappt upp på morgonen och när det väl är middag så är det mörkt igen :/Var det nån som sa sol och sandstrand?

Melli

Jag ragerade också på att det var mörkt vi 12 tiden. Uj! :(

Att vara någons fru

Man har bannemig inte mycket tid på sig att hinna fotografera på dagarna. Det blir ju mörkt innan man hinner blinka. Och tyvär har jag ingen rabattkod hos Perlan :( Men gila butiken på fejan, hon kommer med erbjudanden där mest hela tiden.

JM

Hej!Tänkte slänga in en fråga här där det rörs många småbarnsföräldrar... Nån som kan ge tips på en bra barnläkarbok? Alltså en sån som innehåller de vanligaste barnsjukdomarna, symptom, behandling/medicin osv. Tacksam för tips! :)

Åsa-Vårdnadstvisten är igång

Jag vill inte ha snö, men är förbenat trött på mörkret....snart vänder det igen :)

Eva - Kakkakaffe

Lina:

Celine fyllde ju två i september och hon har cyklat balanscykel sedan maj. Hon var väl 83-84 cm då och de första veckorna var benen kanske en aaaning korta, men hon fattade galoppen väldigt snabbt.Augustifamiljen:

Vad sa du? Sol och sandstrand? Var då?Melli:

Om det är så här här, hur är det inte i Utsjoki då?Emma:

Check.JM:

Frågan är öppen. Vi väntar och ser om det kommer tips.Åsa:

Om inte annat, så går vi ju mot en sommar igen nästa år :)

Veronica

Nå, ni fick ju uppleva lite snö och ljusare tider...här väntar vi :)